Konsalting usluge i treninzi

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

Centar za primenjenu psihologiju se preko 15 godina bavi pružanjem edukativnih i konsultantskih usluga iz oblasti menadžmenta ljudskih resursa (HRM), organizacijske psihologije i praktične psihologije prodaje, a na bazi stručno i naučno utemeljenih znanja i iskustva najbolje svetske prakse.

Naš tim raspolaže aktuelnim ekspertskim znanjima i veštinama, koje realizuje kroz interaktivne treninge i koučing, sa ciljem da klijentima obezbedimo savremene alate u oblasti ljudskih resursa, koji će im omogućiti da napreduju i rade, kako na ličnom razvoju, tako i na unapređenju rada svoje kompanije.

Edukacije i treninzi iz naše ponude su u potpunosti orijentisani na rezultat, performanse timova i pojedinaca unapređuju u skladu sa njihovim potencijalima, pozicijom kompanije i uslovima tržišta.

Treninzi se izrađuju po merama kompanije, odnosno klijenta. Moduli se formiraju tako da po sadržaju, u potpunosti odgovaraju potrebama firme, sa posebnim akcentom na strukturu zaposlenih, njihov uzrasni i profesionalni status.

Naši treneri su psiholozi sa dugogodišnjim praktičnim iskustvom, kako u oblasti psihologije, tako i u oblasti menadžmenta i biznisa.

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović