O delatnostima Centra

 logonovi3

 • Serbian Language
 • English (UK)

CENTAR ZA PRIMENJENU PSIHOLOGIJU (CPP), osnovan od strane Društva psihologa Srbije, je ovlašćen izdavač i distributer psiholoških testova i drugih psiholoških mernih instrumenata i samostalni izdavač stručne psihološke literature. Kako bi odgovorio na zahteve savremenog tržišta, CPP angažuje veliki broj psihologa, koji su se svojim stručnim i naučnim radom dokazali u nekoj od oblasti psihologije.

Za potrebe svojih klijenata, u ponudi ima brojne edukacije, treninge i seminare, koji su prošli stručnu i naučnu recenziju.

PSIHOLOŠKI MERNI INSTRUMENTI

CPP u ponudi ima veliki broj testova, raspoređenih u 8 kategorija (testovi sposobnosti, inventari ličnosti, testovi za ispitivanje zrelosti za polazak u školu, testovi profesionalne orijentacije...), kao i test-aparate sa pratećom stručnom literaturom

EDUKATIVNI SEMINARI

Svi programi iz ponude CPP su prošli stručnu i naučnu recenziju i utemeljeni su na naučnim teorijama i rezultatima psiholoških istraživanja.

Pored akreditovanih programa stručnog usavršavanja, odobrenih od strane Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja (ZUOV), CPP u ponudi ima i edukacije i treninge iz oblasti upravljanja ljudskim resursima (HRM), statistike, neuropsihologije, forenzike, psihologije sporta...

Pokrivamo sve oblasti psihologije, u zavisnosti od vaših potreba.

IZDAVAŠTVO

Centar za primenjenu psihologiju se bavi i izdavaštvom stručne i naučne literature. Sva izdanja prolaze proveru najmanje dva stručna recenzenta. Kvalitetni naslovi i sadržaji pokrivaju različite oblasti psihologije: kliničku, pedagošku, socijalnu, razvojnu, eksperimentalnu, kao i psihologiju rada sa menadžmentom ljudskih resursa, psihoterapijsku literaturu, udžbenike za studije psihologije i srodnih naučnih disciplina. Poslednjih godina, ponuda je obogaćena naslovima iz oblasti popularne psihologije, namenjenim široj čitalačkoj publici. U ponudi imamo blizu 80 naslova.

Pored svog izdavaštva, CPP se bavi i suizdavaštvom, u saradnji sa stručnim institucijama i izdavačima.

KONSALTING I TRENINZI

U zavisnosti od potreba klijenta, obezbeđujemo i usluge psihološkog konsaltinga po merama kompanije, kao i edukacije iz oblasti poslovne komunikacije i ponašanja, nenasilne, neverbalne i asertivne komunikacije, rukovođenja i menadžmenta, liderstva, međuljudskih odnosa, organizacionog ponašanja i organizacione kulture, planiranja razvoja karijere, mobinga itd.

Konsultantske usluge i treninzi iz oblasti Upravljanja ljudskim resursima (HRM):

 • Profesionalna selekcija

 • Praćenje uspešnosti izbora kadrova u toku perioda prilagođavanja

 • Sistematizacija radnih mesta

 • Uvođenje sistema motivisanja i nagrađivanja zaposlenih

 • Procena potencijala i radne uspešnosti

 • Menadžment ljudskih resursa na osnovu kompetencija

 • Dijagnoza stanja u kompaniji

 • Konsultantske usluge u slučajevima konfliktnih situacija u kompaniji/organizaciji

 • Menadžment znanjem i razvijanje koncepta organizacije koja učiSARADNJA SA EVROPSKIM I SVETSKIM NAUČNIM INSTITUCIJAMA

Centar sarađuje sa evropskim i svetskim autorima i izdavačima psihodijagnostičkih mernih instrumenata i stručnih publikacija, kao i srodnim organizacijama, kako bi naši stručnjaci, kontinuirano, išli u korak sa svetskim naučnim dostignućima.


Zašto CPP?

Zato što:

 • svi naši proizvodi i usluge prolaze stručnu i naučnu recenziju i utemeljeni su na naučnim teorijama i rezultatima psiholoških istraživanja

 • okupljamo najveće stručnjake iz svih oblasti psihologije, a u radu angažujemo praktičare sa dugogodišnjim iskustvom

 • naše edukacije i treninzi orijentisani su isključivo na rezultat

 • imamo tradiciju dugu skoro 3 decenijeIzdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović