LOGO2

  • Serbian Language
  • English (UK)


Iskustvo


Centar za primenjenu psihologiju Društva psihologa Srbije
više od 15 godina pruža edukativne i savetodavne usluge u oblasti menadžmenta ljudskih resursa, sa ciljem razvoja ljudi i kompanija. Sve dosadašnje usluge realizovane su isključivo prema konkretnim potrebama klijenata, u šta se možete uveriti putem naše referentne lista koja uključuje domaće i strane kompanije, male i velike, u javnom ili privatnom sektoru. Samo neke od njih su: Privredna komora Vojvodine, Savezno ministarstvo za inostrane poslove, Uprava javnih prihoda, Republički zavod za tržište rada, Elektrodistibucija Srbije, Pupin Telekom, Rodić M&B Market, Zastava Kragujevac, Institut za standardizaciju, Vojvodinašped, Ericsson, Siemens, Zdravlje, Info stan, GlaxoSmithKline...

 

Kapaciteti našeg tima

Tim Centra za primenjenu psihologiju, za konsalting  i usluge iz menadžmenta ljudskih resursa i trening za razvoj  menadžerskih veština, rasposlaže ažurnim ekspertskim znanjima iz menadžmenta ljudskih resursa i opšteg menadžmenta, psihologije rada i organizacije, savetovanja u oblasti psiholoških problema na radu, neposrednim iskustvom u radu i upravljanju, praktičnim znanjima i veštinama primene znanja iz ovih oblasti,veštinama treninga na bazi interakcije i koučunga.

Tim nudi usluge u oblasti rada sa ljudima i savremenog menadžmenta na bazi stručno i naučno utemeljenih znanja, iskustva tzv. najbolje svetske prakse, ali i iskustva u našoj sredini.

Kako radimo

  • Radimo u saradnji sa  internim timom za podršku koga predloži menadžment preduzeća/institucije
  • Polazimo od dijagnoze - sagledavanja stanja
  • Predlažemo unapređenja, rešenja
  • Primenjujemo predloge
  • Pratimo realizaciju
  • Predlažemo korekcije i savetujemo, podučavamo  interene saradnike za rešavanje problema u primeni
  • Nakon završenog posla, uvek nas možete kontaktirati i konsultovati za različita pitanja i izazove sa kojima ćete se susretati u daljem radu. Orijentisani smo na dugoročnu saradnju a ne na ostvarivanje kratkoročnih ciljeva. Pratimo rezultate implementacije mera i realizacije efekata i shodno tome dobijate opipljive rezultate koji će usmeravati vaše dalje akcije.

Psiholozi volonteri pomažu građanima Srbije u krizi izazvanoj virusom KOVID 19

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131

E-maildpscpp@orion.rs

Tehnički urednik i administrator sajta: Duško Kljajić

Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović