O Kongresu
  • Serbian Language
  • English (UK)

Poštovane koleginice i kolege,

Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je formiran program 67. Kongresa psihologa Srbije. Pored najavljenih šest plenarnih predavanja, program Kongresa čini i dvanaest okruglih stolova, kao i osam tematskih simpozijuma. Posetioci Kongresa imaće i priliku da prisustvuju promociji četiri nove knjige u oblasti psihologije, kao i da između pet radinoca odaberu one u kojima će učestvovati. Takođe, časopis Psihologija imaće svoju prezentaciju, a članovi Sekcije psihologa u socijalnoj zaštiti održaće sastanak na Kongresu. Posebno smo zahvalni kolegama koji su prijavama svojih saopštenja i poster prezentacija značajno doprineli da ovaj skup bude informativan, koristan i zanimljiv u isto vreme.

Pozivamo i Vas da od 22. do 25. maja posetite Zlatibor i da  svojim učešćem na Kongresu doprinesete održavanju tradicije skupa koji je mesto okupljanja i razmene znanja i iskustava psihologa iz Srbije i inostranstva. Podsećamo Vas da je skup akreditovan kod Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja, kao i da je aplicirano za akreditaciju skupa kod Komore socijalne zaštite.

Sve informacije o Kongresu možete naći na sajtu Društva psihologa Srbije (http://www.dps.org.rs/kongres/o-kongresu), kao i na Facebook stranici Kongresa i Facebook profilu Programskog odbora (https://www.facebook.com/Kongres-psihologa-Srbije-614981761960619/  https://www.facebook.com/organizacioni.odbor).

Dok se pripremate za Kongres 2019., možete se prisetiti atmosfere sa prethodnih skupova posetom odeljka foto-galerija na sajtu Društva psihologa Srbije. Na sajtu Društva možete naći i mape koje će Vam olakšati snalaženje na Zlatiboru.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, ali i sugestija možete nam se obratiti na adresu kongres@dps.org.rs

Očekujemo Vas i radujemo se druženju na Zlatiboru!
Maj, 2019.


U ime Programskog odbora, doc. dr Mirjana Beara i Goran Kličković

 


Preuzmite sadržaj pozivnog pisma u pdf formatu

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd, Srbija
Tel: +381 11 3232961, 3035131, Fax: +381 11 3239685,
E-maildpscpp@orion.rs
Glavni urednik: Dag Kolarević
Sekretar: Marija Vukotić Odalović
Tehnički urednik i administrator: Nadežda Perišić Savić