Publikacije
  • Serbian Language
  • English (UK)

vise-od-igre

VIŠE OD IGRE

drugo dopunjeno i prošireno izdanje
autor: Dušica Bojović

redovna cena: 1400 dinara


Autor o knjizi kaže:

„Knjigu sam napisala da bih pomogla svim vaspitačima entuzijastima koji nisu samo profesionalci nego i zaljubljenici u najlepši rad na svetu - rad sa decom.
Učinimo da odgovoran posao u kome aktivno sudelujemo bude kreativan i zabavno - edukativan. To je način da postignemo i dostignemo cilj - srećno i zadovoljno dete, pripremljeno ne samo za školu, nego za život..."


Izvod iz recenzije:

Recenzent: prof. Mirjana Pešić

Ponuđeni materijal pod naslovom "Više od igre - dramski metod u radu sa decom" predstavlja kolekciju detaljnih, praktičnih priručnika za primenu različitih dramskih tehnika u radu sa decom predškolskog uzrasta, praćenu jednim uvodnim poglavljem (koje može da bude posebna publikacija), u kome se iznose osnovne karakteristike i metodska načela za ovo područje vaspitno-obrazovnog rada.

 


Reč izdavača:

Iako se po svom sadržaju i čitalačkoj publici kojoj je namenjena ova knjiga razlikuje od dosadašnjih izdanja Centra za primenjenu psihlogiju, ona se uklapa u napore Centra da se bavi temama koje nisu dovoljno pokrivene postojećom literaturom. Namera je i da se ekskluzivno psihološke teme, kao što je podsticanje i negovanje kreativnosti, promovišu kod šireg kruga čitalaca. Razlog više za objavljivanje ove knjige je što svi izloženi sadržaji i aktivnosti poštuju razvojne i obrazovne potrebe i mogućnosti dece predškolskog uzrasta.

 

Biblioteka Popularna psihologija, drugo dopunjeno i prošireno izdanje, Dušica Bojović, Više od igre, godina izdanja 2010, popularna psihološka publikacija, format B5, obim  strana 388, mek povez, latinično pismo.

 

Naručivanje: E-mail dpscpp@sezampro.rs, www.dps.org.rs; tel. +381 11 3232961 i 3035131, faks 3239685, adresa Đušina 7/III Beograd

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

PSIHOLOZI VOLONTERI POMAŽU GRAĐANIMA SRBIJE U KRIZI IZAZVANOJ VIRUSOM KOVID 19

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Prijava na Newsletter

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd, Srbija
Tel: +381 11 3232961, 3035131, Fax: +381 11 3239685,
E-maildpscpp@orion.rs
Glavni urednik: Dag Kolarević
Sekretar: Marija Vukotić Odalović
Tehnički urednik i administrator: Nadežda Perišić Savić