Publikacije
  • Serbian Language
  • English (UK)

 medijacija

MEDIJACIJA: PRINCIPI, PROCES, PRIMENA

priredila Tamara Džamonja Ignjatović

redovna cena: 1500 dinara

cena sa popustom: 1200 dinara

Centar za primenjenu psihologiju predstavlja knjigu koju je priredila Tamara Džamonja Ignjatović – Medijacija: principi, proces, primena. Ova knjiga predstavlja novo, revidirano i znatno prošireno izdanje prethodne knjige Medijacija – koncepti i konteksti iz 2006.godine. Svi tekstovi iz prethodne knjige su dopunjeni i izmenjeni u skladu sa proširenim znanjima i iskustvima autora. Takođe, u priređivanju ove knjige učestvovali su i novi autori sa tekstovima koji znatno proširuju prvobitno obuhvaćene teme i oblasti primene medijacije.

Namena ove knjige je da se kroz unapređena znanja i iskustva autora, čiji su tekstovi sadržani u publikaciji, predstave teorijski koncepti iz kojih medijacija proističe, osnovne karakteristike i specifičnosti postupka medijacije, dosadašnja iskustva i mogućnosti njene primene u različitim oblastima, kako bi profesionalci i šira javnost stekli jasniju sliku o tome šta je medijacija, gde se sve može primenjivati i koje su njene osnovne prednosti u odnosu na druge načine rešavanja sporova.

Knjiga je namenjena svima koji žele da informativno ili profesionalno prošire i upotpune svoja znanja - stručnjacima različitih profila koji se bave konstruktivnim rešavanjem sporova,  edukantima i studentima tokom profesionalnog osposobljavanja i istraživanja u ovoj oblasti, kao i široj javnosti.

 

Naručivanje: E-mail dpscpp@sezampro.rs, www.dps.org.rs; tel. +381 11 3232961 i 3035131, faks 3239685, adresa Đušina 7/III Beograd

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Prijava na Newsletter

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd, Srbija
Tel: +381 11 3232961, 3035131

E-maildpscpp@orion.rs
Glavni i odgovorni urednik sajta: Dag Kolarević
Tehnička urednica i administratorka sajta: Nadežda Perišić Savić

Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović