Publikacije
  • Serbian Language
  • English (UK)

uvodupsi

UVOD U PSIHOLOGIJU

autori: Boris Kordić i Lepa Babić

redovna cena: 1500 dinara

cena sa popustom: 1200 dinara

Knjiga je pisana za studente fakulteta društvenih nauka kojima psihologija nije matična nauka. Pri pisanju ovog udžbenika autori su imali u vidu da treba obraditi osnovne pojmove i oblasti ove mlade ali značajne nauke tako da se podigne akademski nivo znanja studentima kojima psihologija nije i neće biti osnovna profesionalna aktivnost. Tekst je razvrstan u deset celina: Psihologija kao nauka, Kognitivni psihički procesi, Emocionalni psihički procesi, Motivacioni psihički procesi, Psihologija ličnosti, Psihički razvoj i psihički poremećaji, Psihosocijalna ugroženost ličnosti, Agresivno ponašanje čoveka, Psihoterapija i Ličnost u socijalnom okruženju. Uz nastojanje da očuvaju teorijski nivo predmeta, autori su dali i brojne praktične primere koji će pomoći studentima da lakše shvate i savladaju nastavnu građu ovog predmeta.

Tekst je zanimljiv i informativan, pristupačno i razumljivo izložen, te može zainteresovati i druge čitaoce u okviru stručne i šire javnosti. 

 

Naručivanje: E-mail: dpscpp@sezampro.rs www.dps.org.rs; tel. +381 11 3232961 i 3035131, faks 3239685; adresa Đušina 7/III Beograd


 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Prijava na Newsletter

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd, Srbija
Tel: +381 11 3232961, 3035131, Fax: +381 11 3239685,
E-maildpscpp@orion.rs
Glavni urednik: Dag Kolarević
Sekretar: Marija Vukotić Odalović
Tehnički urednik i administrator: Nadežda Perišić Savić