Upustvo autorima
  • Serbian Language
  • English (UK)

U nedelju, 23.04.2017.god.,održana je Redovna godišnja Skupština Društva psihologa Srbije.U radu Skupštine je učestvovalo 25 od 31 delegata, koji su predstavljali sekcije i podružnice, predstavnici različitih tela Društva psihologa Srbije i jedan broj članova Društva, zainteresovanih za njegov rad.

Prof.dr Ivan Jerković je izabran za predsednika Društva u drugom mandatu.Predsednik Društva, Prof. dr Ivan Jerković, je Skupštini podneo Izveštaj za mandatni period 2012-2017.god. i izneo svoj plan rada i razvoja Društva za naredni mandatni period. Na Skupštini su razmatrani i usvojeni izveštaji o radu i finanijski izveštaji za 2016.god. i planovi rada i finansijski planovi za 2017.god. Izvršnog odbora i Centra za primenjenu psihologiju. Skupštini su izveštaje za 2016.god podneli i Nadzorni odbor CPP, Nadzorni odbor DPS, Etički odbor Društva psihologa i Sud časti. U skladu sa zakonskim propisima sa Izmenama i dopunama Statuta Društva su usaglašeni prateći dokumenti: Poslovnik o radu Skupštine Društva, Pravilnik o radu podružnica, Poslovnik o radu Veća podružnice, Pravilnik o radu sekcija, Poslovnk o radu Veća sekcije, Pravilnik o radu Suda časti, Poslovnik o radu Izvršnog odbora Društva psihologa Srbije, Poslovnik o radu Nadzornog odbora Društva psihologa Srbije. Svi dokumenti su razmatrani i usvojeni bez izmena i dopuna na Skupštini. Na Skupštini je doneta odluka o preimenovanju Pravilnika o pripremi i realizaciji naučno–stručnog skupa- Sabora psihologa u Prvilnik o pripemi i realizaciji naučno–stručnog skupa - Kongres psihologa, radi očuvanja svih važnih elemenata koje je Sabor psihologa razvio. Sve odluke su donete jednoglasno. U okviru rada pokrenuta su i druga značajna pitanja za struku koji se odnose na status struke, etiku u struci, predlog Zakona o psihološkoj delatnosti i osnivanje Komore i razvoj rada Društva, sekcija i podružnica.

 

 

 

 

 
 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Obaveštenje o načinu rada

Poštovani,

Obaveštavamo vas da se naš rad od ponedeljka, 18.05.2020.god, nastavlja u prostorijama na koje ste navikli, u Đušinoj br 7, III sprat Rudarsko-geološkog fakulteta.

Hvala vam na razumevanju i podršci tokom rada u vanrednom stanju.

Vidimo se na dobro poznatoj adresi, ostajte zdravo i svako dobro.

Vaš DPS i CPP

PSIHOLOZI VOLONTERI POMAŽU GRAĐANIMA SRBIJE U KRIZI IZAZVANOJ VIRUSOM KOVID 19

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Prijava na Newsletter

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd, Srbija
Tel: +381 11 3232961, 3035131

E-maildpscpp@orion.rs
Glavni i odgovorni urednik sajta: Dag Kolarević
Tehnička urednica i administratorka sajta: Nadežda Perišić Savić

Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović