Početna
  • Serbian Language
  • English (UK)

psiholozi-podruznica-somborPosle duže pauze Podružnica Društva psihologa Srbije za Zapadno Bački okrug je imala sastanak. Sastanak je održan 25. marta u Domu učenika srednjih škola u Somboru. Kao što je bilo i planirano dnevnim redom, na sastanku je izabran i novi predsednik Podružnice, psiholog Izabela Rašković.

Psiholozi iz srednjih i osnovnih škola, zdravstvenog centra, bolnice i centra za socijalni rad su se, u prijatnoj atmosferi, upoznali sa životom i radom Doma i radom domskog psihologa.

Ovaj sastanak je, kao i mnogi do sada, pokazao da je ovakva vrsta profesionalnog susreta i razmene iskustava  dragocena svima, bez obzira na dužinu radnog staža i iskustvo u radu. Uz zaključak da sastanci jedinog strukovnog udruženja psihologa treba da budu češći,  sledeći susret je dogovoren za  maj.

Ovim putem se pozivaju svi psiholozi koji žive ili rade na teritoriji Zapadno-Bačkog okruga da se aktivno uključe u rad naše Podružnice, a za sve informacije ili konkretne predloge mogu da se obrate na e-mail: izabela.raskovic@gmail.com.

Izabela Rašković

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

kongres 69.jpg

Počela je prijava radova za Kongres psihologa Srbije 2021. Više informacija na sledećem linku: https://www.dps.org.rs/prijava-radaPSIHOLOZI VOLONTERI POMAŽU GRAĐANIMA SRBIJE U KRIZI IZAZVANOJ VIRUSOM KOVID 19

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Na mreži

Ko je na mreži: 65 gostiju i nema prijavljenih članova

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd, Srbija
Tel: +381 11 3232961, 3035131

E-maildpscpp@orion.rs

Tehnički urednik i administrator sajta: Duško Kljajić

Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović