Početna
  • Serbian Language
  • English (UK)

EFPA - XI EVROPSKI KONGRES PSIHOLOGA, 2009, sa temom "Svet koji se brzo menja - izazovi za psihologiju", odžaće se u Oslu, Norveška, od 7. do 10. jula 2009.

Društvo psihologa Bugarske uputilo je poziv za JUGOISTOČNU REGIONALNU KONFERENCIJU PSIHOLOGA - SERCCP2009 sa temom: Jugoistočna evropa gleda napred - paradigme, škole, potrebe i dostignuća u psihologiji, koja će se održati u Sofiji, u Bugarskoj, od 30.10. do 1.11.2009. godine.

"Fakultet za pravne i poslovne studije" iz Novog Sada održaće 23. oktobra 2009. godine jednodnevni međunarodni naučni skup, pod nazivom: Pojedinac, porodica i preduzeće u uslovima društveno-ekonomske krize - Stanje i mogućnosti prevazilaženja. Predsednik programskog odbora prof. dr Mirjana Franceško.

Naučno-stručni skup „SAVREMENI TRENDOVI U PSIHOLOGIJI" održaće se 23. i 24. oktobra 2009. godine na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Organizator skupa je Odsek za psihologiju Filozofskog fakulteta u Novom Sadu.

"TREĆA MEĐUNARODNA KONFERENCIJA O NAPREDNIM I SUSTAVNIM ISTRAŽIVANJIMA" održaće se od 12. do 14. novembra 2009. Zadru u organizaciji Učiteljskog fakulteta iz Zagreba. U okviru konferencije održaće se i simpozijum "Pozitivna psihologija u odgoju i obrazovanju".

Povodom 60 godina rada, PEDAGOŠKO DRUŠTVO SRBIJE organizovaće besplatne seminare za svoje članove. Detaljnije informacije o seminarima ali i o drugim dešavanjima možete pogledati na internet stranici Pedagoškog društva Srbije.


Detaljnije o aktuelnim dešavanjima u psihologiji, u zemlji i svetu, možete pogledati pod linkom Aktuelnosti.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

kongres 69.jpg

Počela je prijava radova za Kongres psihologa Srbije 2021. Više informacija na sledećem linku: https://www.dps.org.rs/prijava-radaPSIHOLOZI VOLONTERI POMAŽU GRAĐANIMA SRBIJE U KRIZI IZAZVANOJ VIRUSOM KOVID 19

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Na mreži

Ko je na mreži: 115 gostiju i nema prijavljenih članova

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd, Srbija
Tel: +381 11 3232961, 3035131

E-maildpscpp@orion.rs

Tehnički urednik i administrator sajta: Duško Kljajić

Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović