Početna
  • Serbian Language
  • English (UK)

Centar za primenjenu psihologiju letnju pauzu iskoristiće za planiranje brojnih aktivnosti, koje će se realizovati u periodu septembar-decembar 2009. godine.

U toku su pregovori sa inostranim izdavačima (PEARSON i PAR) u cilju dobijanja licence za komercijalnu prodaju i distribuciju psiholoških mernih instrumenata u našoj zemlji (WAIS IV i PAI), kao i sa italijanskim izdavačem GIUNTI iz Firence.

Od septembra 2009. godine počeće realizacija programa edukacija koji su dobili odobrenje od strane Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja i koji su objavljeni u Katalogu programa stručnog usavršavanja za školsku 2009/2010. godinu.

Takođe, u planu je i realizacija seminara koji su i do sad bili u stalnoj ponudi Centra, a to su seminari iz oblasti manedžmenta, iz oblasti forenzičke psihologije, neurodijagnostike itd.

U štampi je treće dopunjeno izdanje knjige Psihometrija, autora prod. dr Stanislava Fajgelja. Knjiga će biti u prodaji početkom septembra.

U oktobru mesecu Centar će učestvovati na 54. međunarodnom Sajmu knjiga (26.10-1.11.2009.).

Rezime: u ponudi Centra od jeseni biće novi seminari, knjige i testovi, a detaljnije informacije pronaćićete na internet stranici Društva psihologa Srbije www.dps.org.rs

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

kongres 69.jpg

Počela je prijava radova za Kongres psihologa Srbije 2021. Više informacija na sledećem linku: https://www.dps.org.rs/prijava-radaPSIHOLOZI VOLONTERI POMAŽU GRAĐANIMA SRBIJE U KRIZI IZAZVANOJ VIRUSOM KOVID 19

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Na mreži

Ko je na mreži: 157 gostiju i nema prijavljenih članova

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd, Srbija
Tel: +381 11 3232961, 3035131

E-maildpscpp@orion.rs

Tehnički urednik i administrator sajta: Duško Kljajić

Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović