Početna
  • Serbian Language
  • English (UK)

Jedan od prioriteta DPS za narednu godinu jeste podizanje broja aktivnih članova i da tako Društvo postane institucija koja okuplja većinu naših kolega. Međutim, već duži niz godina postoji trend opadanja aktivnih članova Društva zbog čega smo pripremili INFORMATOR da vas podsetimo šta sve nudi aktivno uključivanje u rad vaše profesionalne organizacije.

Aktivno uključivanje većine kolega u rad Društva je od izuzetne važnosti jer se na taj način jača uloga, značaj i uticaj naše profesije u celom društvu, a time se ojačava i položaj svakog od nas u svom profesionalnom okruženju.

Pored toga, vaše aktivno uključivanje bi doprinelo i da se Društvo brže i bolje razvija i da se bolje usklađuje sa potrebama svojih članova. Konačno, kroz aktivno uključivanje u rad postojećih sekcija i regionalnih podružnica, kao i osnivanje novih, članovi Društva mogu u značajnoj meri da doprinesu razvoju naše profesije, ali i sopstvenom profesionalnom razvoju. Ukratko, profesionalno društvo bez većinskog članstva nije dobra opcija ni za profesiju, ni za DPS, ni za kolege koje ostaju izvan svoje profesionalne organizacije.

Zato vas pozivamo da se u 2012. godini aktivnije uključite u rad Vaše profesionalne organizacije i da zajednički uredimo i unapredimo DPS tako da postane organizacija koja okuplja i podržava svoje članove i unapređuje našu profesiju.

Srdačno Vas pozdravljamo,


ALEKSANDAR BAUCAL
predsednik Društva psihologa Srbije

BRANKA TIŠMA
predsednik Izvršnog odbora

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

kongres 69.jpg

Počela je prijava radova za Kongres psihologa Srbije 2021. Više informacija na sledećem linku: https://www.dps.org.rs/prijava-radaPSIHOLOZI VOLONTERI POMAŽU GRAĐANIMA SRBIJE U KRIZI IZAZVANOJ VIRUSOM KOVID 19

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Na mreži

Ko je na mreži: 97 gostiju i nema prijavljenih članova

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd, Srbija
Tel: +381 11 3232961, 3035131

E-maildpscpp@orion.rs

Tehnički urednik i administrator sajta: Duško Kljajić

Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović