Početna
  • Serbian Language
  • English (UK)

Objavljujemo poziv za učešće u Programu celoživotnog učenja za 2012 (http://eacea.ec.europa.eu/llp/) koji je omogućio zemljama Zapadnog Balkana da učestvuju u centralizovanim aktivnostima Programa: mulilateralnim projektima, multilateralnim mrežama i pratećim aktivnostima. Srbija se Programu zvanično pridružila 21. decembra 2011. kada je potpisan Memorandum o razmenjivanju sa Evropskom komisijom. Obrazovne institucije su obaveštene o mogućnosti pridruživanja i u decembru su u saradnji sa Tempus kancelarijom održani infromativni seminari.


Informacija o novim mogućnostima koje Program pruža je zainteresovala mnoge institucije i entuzijazam za učešće je visok.

Obrazovne institucije u Srbiji su stekle dosta pozitivnog iskustva i dobre prakse kroz projekte koji se sprovode u saradnji sa različitim partnerima i donatorima ali i dalje se radi na osnaživanju kako bi mogle da potpuno ravnopravno učestvuju u programima EU. S  obzirom na ovo, molimo Vas da pružite podršku obrazovnim institucijama u nalaženju partnera preko mreže vaših saradnika i ako je potrebno posredujete između institucija sa kojima sarađujete, a koje bi želela da za partnere imaju neku od institucija iz Srbije.

Otvoreni smo za sve predloge i pružićemo punu podršku u nastojanju da se obrazovnim institucijama u Srbiji omogući učešće u što kvalitetnijim projektima u okviru ovogodišnjeg LLP konkursa. Kako se promocija LLP-a odvija u saradnji sa Tempus kancelarijom, molimo vas da institucije zainteresovane za partnerstvo uputite da nam se obrate na e-mail adrese
nevena.vranes@mpn.gov.rs, ili rsllp2012@gmail.com i office@tempus.ac.rs


Srdačan pozdrav,


dr. Tinde Kovač Cerović
Državni sekretar

Republika Srbija
Ministarstvo prosvete i nauke

Nemanjina 22-26, 11000 Beograd
Tel: (+381 11) 3622-193;
E-mail: tkovacs@mpn.gov.rs


Tünde Kovač - Cerović, Ph.D
State Secretary

Republic of Serbia
Ministry of Education and Science

22-26, Nemanjina St., 11000 Belgrade
Phone: (+381 11) 3622 193
E-mail: tkovacs@mpn.gov.rs

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

kongres 69.jpg

Počela je prijava radova za Kongres psihologa Srbije 2021. Više informacija na sledećem linku: https://www.dps.org.rs/prijava-radaPSIHOLOZI VOLONTERI POMAŽU GRAĐANIMA SRBIJE U KRIZI IZAZVANOJ VIRUSOM KOVID 19

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Na mreži

Ko je na mreži: 99 gostiju i nema prijavljenih članova

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd, Srbija
Tel: +381 11 3232961, 3035131

E-maildpscpp@orion.rs

Tehnički urednik i administrator sajta: Duško Kljajić

Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović