Publikacije
  • Serbian Language
  • English (UK)

book cover KROZ LAVIRINT PSIHODRAME outlines.jpg


KROZ LAVIRINT PSIHODRAME  - PRIKAZI IZ PRAKSE

Urednik: Jasna Veljković

redovna cena: 1100 dinara

cena sa popustom: 960 dinara


Kroz lavirint psihodrame – prikazi iz prakse predstavlja zbornik radova šest autora, psihodramskih terapeuta, od kojih su četvoro treneri psihodrame.

Knjiga je jedinstvena po tome što je napravila integraciju na različitim nivoima: generacijskim, kliničkim i nekliničkim, odnosno terapijskim i neterapijskim, teorijskim i praktičnim. Pruža uvid u specifičnosti rada tvorca psihodrame J.L. Morena, različite načine vođenja psihodramskih seansi, mogućnosti  njene specifične primene u radu s decom, adolescentima, kategorijama psihotičnih poremećaja, ali i studentima u edukativne svrhe.

Namenjena je širokom spektru čitalaca: od onih koji su potencijalno zainteresovani, ne samo za psihodramu, već i grupnu psihoterapiju do studenata fakulteta humanističkih nauka, edukanata iz različitih modaliteta grupne psihoterapije, specijalizanata kliničke psihologije i psihijatrije do zainteresovanih čitalaca.


Naručivanje: E-mail dpscpp@orion.rs, www.dps.org.rs; tel. +381 11 3232961 i 3035131, faks 3239685, adresa Đušina 7/III Beograd
 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd, Srbija
Tel: +381 11 3232961, 3035131

E-maildpscpp@orion.rs
Glavni i odgovorni urednik sajta: Dag Kolarević
Tehnička urednica i administratorka sajta: Nadežda Perišić Savić

Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović