Publikacije
  • Serbian Language
  • English (UK)

LIČNOST – METODI I MODELI
Treće dopunjeno i izmenjeno izdanje

Snežana Smederevac i Dušanka Mitrović

redovna cena: 1450 dinara

cena sa popustom: 1190 dinara

Treće dopunjeno i izmenjeno  izdanje donosi još obuhvatniji prikaz strategija i taktika u psiholeksičkim istraživanjima, uz poseban osvrt na šestofaktorski model HEXACO Eštona i Lija, kao i rezultate istraživanja Džerarda Sosira koji ukazuju na sedmofaktorska rešenja. Takođe, detaljno su prikazane psiholeksičke studije u srpskom jeziku.

Pored prikaza novijih rezultata istraživanja u oblasti psihologije ličnosti, u ovom izdanju čitaoci se mogu upoznati sa autorima  i teorijama Ego psihologije i  Ruske refleksološke škole.

Knjiga pred vama se razlikuje od klasičnih udžbenika iz psihologije ličnosti, pre svega po tome što je osavremenjena, prikazane teorije su praćene najaktuelnijim diskusijama, kao i najnovijim istraživanjima iz ove oblasti.

Iako je inicijalno koncipirana kao udžbenik za studente, ova knjiga se kroz svoja prethodna izdanja pokazala kao veoma korisna psiholozima u primenjenim oblastima psihologije, ali i interesantna široj čitalačkoj publici.                             Naručivanje: e-mail dpscpp@orion.rs, www.dps.org.rs; tel. +381 11 3232961 i 3035131, faks 3239685, adresa Đušina 7/III Beograd

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd, Srbija
Tel: +381 11 3232961, 3035131

E-maildpscpp@orion.rs
Glavni i odgovorni urednik sajta: Dag Kolarević
Tehnička urednica i administratorka sajta: Nadežda Perišić Savić

Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović