• Serbian Language
  • English (UK)


Iskustvo


Centar za primenjenu psihologiju Društva psihologa Srbije
više od 15 godina pruža edukativne i savetodavne usluge u oblasti menadžmenta ljudskih resursa, sa ciljem razvoja ljudi i kompanija. Sve dosadašnje usluge realizovane su isključivo prema konkretnim potrebama klijenata, u šta se možete uveriti putem naše referentne lista koja uključuje domaće i strane kompanije, male i velike, u javnom ili privatnom sektoru. Samo neke od njih su: Privredna komora Vojvodine, Savezno ministarstvo za inostrane poslove, Uprava javnih prihoda, Republički zavod za tržište rada, Elektrodistibucija Srbije, Pupin Telekom, Rodić M&B Market, Zastava Kragujevac, Institut za standardizaciju, Vojvodinašped, Ericsson, Siemens, Zdravlje, Info stan, GlaxoSmithKline...

 

Kapaciteti našeg tima

Tim Centra za primenjenu psihologiju, za konsalting  i usluge iz menadžmenta ljudskih resursa i trening za razvoj  menadžerskih veština, rasposlaže ažurnim ekspertskim znanjima iz menadžmenta ljudskih resursa i opšteg menadžmenta, psihologije rada i organizacije, savetovanja u oblasti psiholoških problema na radu, neposrednim iskustvom u radu i upravljanju, praktičnim znanjima i veštinama primene znanja iz ovih oblasti,veštinama treninga na bazi interakcije i koučunga.

Tim nudi usluge u oblasti rada sa ljudima i savremenog menadžmenta na bazi stručno i naučno utemeljenih znanja, iskustva tzv. najbolje svetske prakse, ali i iskustva u našoj sredini.

Kako radimo

  • Radimo u saradnji sa  internim timom za podršku koga predloži menadžment preduzeća/institucije
  • Polazimo od dijagnoze - sagledavanja stanja
  • Predlažemo unapređenja, rešenja
  • Primenjujemo predloge
  • Pratimo realizaciju
  • Predlažemo korekcije i savetujemo, podučavamo  interene saradnike za rešavanje problema u primeni
  • Nakon završenog posla, uvek nas možete kontaktirati i konsultovati za različita pitanja i izazove sa kojima ćete se susretati u daljem radu. Orijentisani smo na dugoročnu saradnju a ne na ostvarivanje kratkoročnih ciljeva. Pratimo rezultate implementacije mera i realizacije efekata i shodno tome dobijate opipljive rezultate koji će usmeravati vaše dalje akcije.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

kongres 69.jpg

Počela je prijava radova za Kongres psihologa Srbije 2021. Više informacija na sledećem linku: https://www.dps.org.rs/prijava-radaPSIHOLOZI VOLONTERI POMAŽU GRAĐANIMA SRBIJE U KRIZI IZAZVANOJ VIRUSOM KOVID 19

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd, Srbija
Tel: +381 11 3232961, 3035131

E-maildpscpp@orion.rs

Tehnički urednik i administrator sajta: Duško Kljajić

Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović