Početna

O Društvu

Psihološke novine

Časopis Psihologija

Kongres

Centar za primenjenu psihologiju

EFPA

EAWOP

Kontakt

O Društvu

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

Centar za primenjenu psihologiju organizuje dvodnevni seminar primene integrativnog modela ljubavi - Ljubav kao TriP, autora i predavača Tatjane Stefanović Stanojević, 14. i 15. maja 2021. godine Seminar će biti održan online putem ZOOM aplikacije. Rok za prijavu je 4. maj 2021. godine.

Iako život provodimo u partnerskom odnosu, fenomen ljubavi retko je predmet naučnog istraživanja. Ovo znači da je ljubav tek pseudo, a ne pravi pojam. Svako od nas puni ga vlastitim značenjem i nesporazumi u tumačenju istog volim tebivaju neizbežni. 

Pred vama je teorija ljubavi koja ljubav tretira kao pojam. Prema ovoj teoriji, ljubav se sastoji iz tri elementa: Privlačnosti, Požude i Privrženosti. Okolnosti ranog detinjstva, kao i okolnosti iskustava u partnerskim vezama, čine da svako od nas ima svoju kombinaciju nabrojanih elemenata, svoja tri P. Mogućnost da saznate u kojoj ste (i zašto) PPP kombinaciji, kao i kako se uklapate sa drugim tipovima ove klasifikacije, olakšava partnersku komunikaciju, zadovoljstvo i opstanak ili odlazak iz veze. 

Osnovni cilj ovog programa je upoznavanje učesnika sa teorijom i klasifikacijom TriP programa. 

Specifični ciljevi

  • Detaljno upoznavanje sa poreklom i prirodom privlačnosti, seksualne požude i privrženosti.

  • Testiranje polaznika i formiranje ličnog ljubavnog profila. 

  • Upoznavanje sa individualnim razlikama, odnosno tipovima ljubavi: Erotski pozitivac, Samodovoljni ljubavnik, Romantični kontrolor i Uplašeni osvajač, kao i sa njihovih deset mogućih kombinacija. 


Očekuje se da će tokom seminara polaznici unaprediti svoje veštine da razumeju i poboljšaju, kako sopstveni ljubavni život, tako i ljubavni život svojih klijenata, kao i da dopune svoju dijagnostičku i psihoterapijsku praksu.  


Polaznici: psiholozi i studenti master studija psihologije, psihoterapeuti i edukanti, profesionalci iz oblasti mentalnog zdravlja i pomagačkih profesija.

Autor i predavač: Tatjana Stefanović Stanojević, profesorka razvojne psihologije sa višedecenijskim teorijsko - istraživačkim iskustvom u psihologiji partnerskih odnosa. 


Trajanje: 16 sati efektivnog rada
Datum održavanja: 14. i 15. maj 2021. godine, online (preko ZOOM aplikacije)
Vreme: petak, 14. maj od 15 do 21h; subota, 15. maj od 10 do 20h
Rok za prijavu: 4. maj 2021. godine
Cena: 13 400 RSD; za članove Društva psihologa Srbije i studente master studija cena je             10 800 RSD

PRIJAVU možete poslati putem elektronske pošte na e-mail: cpp@dps.org.rs i dpscpp@orion.rs, ili se javiti na telefone 011/32 39 685, 30 35 131. Prilikom prijave potrebno je dostaviti sledeće podatke:

Ukoliko sami plaćate seminar dostavite nam ime i prezime, adresu, broj mobilnog telefona i napomenu da li ste član Društva psihologa Srbije ili master student.

Ukoliko Vam seminar plaća ustanova u kojoj ste zaposleni potrebno je dostaviti Vaše ime i prezime, broj mobilnog telefona, napomenu da li ste član Društva psihologa Srbije, kao i podatke za identifikaciju ustanove (pun naziv, PIB, kontakt telefon i mejl). 

 

Symposium

Save the date: Symposium ‘Lessons learned from the European Countries’

INFO

Psiholozi pomažu građanima Srbije u krizi izazvanoj virusom KOVID 19

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Na mreži

Ko je na mreži: 105 gostiju i nema prijavljenih članova

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Tehnički urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović