Saradnja

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)
Redovni sastanak Republičke sekcije predškolskih psihologa održan je 28. 10. 2016. u Domu učenika "Jelica Milovanović". Na ovaj sastanak pozvani su kolegenice i kolege psiholozi koji su uključeni i zainteresovani za psihologiju dece predškolskog uzrasta bez obzira da li su članovi Društva psihologa Srbije i Predškolske sekcije ili nisu. Sastanak je otvorila Olga Lakićević i informisala prisutne psihologe o osnivanju sekcije i ciljevima i zadacima koje je sekcija pred sebe postavila.

Potom je Biljana Kojović, predstavnik Grupe za socijalnu inkluziju MPNITR prezentovala novine u predškolstvu. Najpre je govorila o izradi i implementaciji predloga novog dokumenta Osnova programa predškolskog vaspitanja i obrazovanja, kao i o izradi Pravilnika o kompetencijama i standardima prostora i opreme.  U drugom delu svog prikaza, izvestila je prisutne o aktuelnim inicijativama, projektima i sistemskoj podršci unapređivanju inkluzivnog predškolskog obrazovanja i kvaliteta, dostupnosti i pravednosti PVO, kao i planiranih izmena zakonskih i podzakonskih regulativa.

Sastanak je završen nakon diskusije vezane za teme dnevnog reda koju je moderirala je Olga Lakićević. Svi učesnici imali su priliku da iznesu svoje refleksije, daju svoj osvrt u odnosu na aktuelne  novine i izazove koji stoje pred predškolskim psiholozima.

Psiholozi pomažu građanima Srbije u krizi izazvanoj virusom KOVID 19

Na mreži

Ko je na mreži: 123 gostiju i nema prijavljenih članova

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović