Saradnja

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

psiholozi-podruznica-somborPosle duže pauze Podružnica Društva psihologa Srbije za Zapadno Bački okrug je imala sastanak. Sastanak je održan 25. marta u Domu učenika srednjih škola u Somboru. Kao što je bilo i planirano dnevnim redom, na sastanku je izabran i novi predsednik Podružnice, psiholog Izabela Rašković.

Psiholozi iz srednjih i osnovnih škola, zdravstvenog centra, bolnice i centra za socijalni rad su se, u prijatnoj atmosferi, upoznali sa životom i radom Doma i radom domskog psihologa.

Ovaj sastanak je, kao i mnogi do sada, pokazao da je ovakva vrsta profesionalnog susreta i razmene iskustava  dragocena svima, bez obzira na dužinu radnog staža i iskustvo u radu. Uz zaključak da sastanci jedinog strukovnog udruženja psihologa treba da budu češći,  sledeći susret je dogovoren za  maj.

Ovim putem se pozivaju svi psiholozi koji žive ili rade na teritoriji Zapadno-Bačkog okruga da se aktivno uključe u rad naše Podružnice, a za sve informacije ili konkretne predloge mogu da se obrate na e-mail: izabela.raskovic@gmail.com.

Izabela Rašković

Psiholozi pomažu građanima Srbije u krizi izazvanoj virusom KOVID 19

Na mreži

Ko je na mreži: 193 gostiju i nema prijavljenih članova

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović