Saradnja

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

Centar za primenjenu psihologiju letnju pauzu iskoristiće za planiranje brojnih aktivnosti, koje će se realizovati u periodu septembar-decembar 2009. godine.

U toku su pregovori sa inostranim izdavačima (PEARSON i PAR) u cilju dobijanja licence za komercijalnu prodaju i distribuciju psiholoških mernih instrumenata u našoj zemlji (WAIS IV i PAI), kao i sa italijanskim izdavačem GIUNTI iz Firence.

Od septembra 2009. godine počeće realizacija programa edukacija koji su dobili odobrenje od strane Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja i koji su objavljeni u Katalogu programa stručnog usavršavanja za školsku 2009/2010. godinu.

Takođe, u planu je i realizacija seminara koji su i do sad bili u stalnoj ponudi Centra, a to su seminari iz oblasti manedžmenta, iz oblasti forenzičke psihologije, neurodijagnostike itd.

U štampi je treće dopunjeno izdanje knjige Psihometrija, autora prod. dr Stanislava Fajgelja. Knjiga će biti u prodaji početkom septembra.

U oktobru mesecu Centar će učestvovati na 54. međunarodnom Sajmu knjiga (26.10-1.11.2009.).

Rezime: u ponudi Centra od jeseni biće novi seminari, knjige i testovi, a detaljnije informacije pronaćićete na internet stranici Društva psihologa Srbije www.dps.org.rs

Psiholozi pomažu građanima Srbije u krizi izazvanoj virusom KOVID 19

Na mreži

Ko je na mreži: 116 gostiju i nema prijavljenih članova

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović