Saradnja

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

Na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Prištini sa sedištem u Kosovskoj Mitrovici 16.11.2010. godine održan je Simpozijum sa međunarodnim učešćem pod nazivom ,,IDENTITET I KRIZA IDENTITETA''. Simpozijum je otvorio i prisutne studente, članove Podružnice psihologa Kosova i Metohije i brojne goste pozdravio predsednik Katedre za psihologiju Filozofskog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici doc. dr Miroslav Krstić.

Od prijavljenih 20 radova, izloženo je 12 radova, u kojima su autori prikazali različite pristupe u shvatanju i razumevanju identiteta i krize identiteta. Održani simpozijum okupio je veliki broj učesnika iz zemlje i regiona (Beograd, Niš, Skoplje, Zadar...).

Na simpozijumu, da li je to praksa ili ne, nije bilo samo psihologa. Na ovom skupu učestvovali su i nastavnici  u zvanju docenta, vanrednog profesora, redovnog profesora i akademika sa drugih katederi Univerziteta u Prištini (Pedagogije, Sociologije, Istorije umetnosti).

Na samom kraju simpozijuma na predlog Katedre za psihologiju prihvaćeno je da, sada već treći skup koji u mesecu novembru organizuje Katedra za psihologiju Filozofskog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici, dobije i svoje ime ,, Psihološki dani u Kosovskoj Mitrovici''.

Za razliku od prethodnih godina, sada Vas javno pozivamo da uzmete učešće na četvrom skupu psihologa u Kosovskoj Mitrovici u mesecu novembru 2011. godine.


Jelena Minić
Miroslav Krstić
Katedra za psihologiju, Filozofski fakultet

Kosovska Mitrovica


Budite i Vi učesnik sledeće godine na skupu koji će se održati na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Prištini sa sedištem u Kosovskoj Mitrovici pod nazivom ,,Psihološki dani u Kosovskoj Mitrovici''.

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Na mreži

Ko je na mreži: 571 gostiju i nema prijavljenih članova

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović