Saradnja

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

Drage kolege,
Reč je o Važnom projektu za našu struku. Molimo Vas da pročitate obaveštenje koje sledi. Hvala na Vašem vremenu.

Obaveštenje - Tim projekta „ALUMNI"

Poštovane kolege,

Uprava Filozofskog fakulteta u Begradu i katedra za za psihologiju rada inicirila je projekat „ALUMNI".  Projekat je nastao iz želje članova tima da doprinesu unapređenju psihološke struke,a kroz ostvarivanje intenzivnije i otvorenije komunikacije dipl. psihologa sa matičnim fakultetom.

Smatramo da Fakultet može da podrži svoje diplomce i da je ta mogućnost još uvek nedovoljno iskorišćna, ali isto tako i da diplomci mogu da podrže svoj Fakultet. Bez podrške svojih diplomaca, Fakultet je u velikoj meri odsečen od realnog stanja, položaja i potrebe svoje struke. Projekat „ALUMNI" je kreiran kako bi ostvario ovu sponu.

Prvi korak je istraživanje koje ima za cilj da snimi stanje struke i potrebe psihologa u Srbiji. Ovim putem Vas molimo da se uključite u ovaj proces tako što ćete popuniti anketu. Postoje dve verzije ankete: za zaposlene i za trenutno nezaposlene osobe. Anketa je u elektronskom formatu i da bi je popunili potrebno je da dva puta kliknete na link koji se nalazi na kraju teksta, ili iskopirajte adresu u zaglavlje nekog pretraživača (npr. eksplorer). Pitanja su uglavnom zatvorenog tipa, anketa je laka za popunjavanje i potrebno Vam je 15-20 min. i molimo Vas da što pre, čim možete, popunite anketu.

Na osnovu prikupljenih  informacijama kreirali bi se predlozi za prilagođavanje kurikuluma kako bi se novim diplomcima omugićilo što efikasnije uključivanje u tržište rada. Isto tako, kreirali bi se načini saradanje sa Fakultetom za koje Vi pokažete interes (e-novine, obuke, različiti načini razmene ideja,...).

Rezultati ankete biće predstavljeni na 59. Naučno-stručnom skupu psihologa Srbije u Soko Banji u formi okruglog stola, pa Vas ovim putem i pozivamo da učestvujete.

Ukoliko imate bilo kakve sugestije, želite da Vam pošaljemo rezultate ankete elektronskim putem, ili želite da se aktivnije uključite u ovu ideju, budite slobodni da nam se obradite putem e-pošte na adresu tima projekta: alumni@ideas.org.rs.

Članovi tima projekta „ALUMNI" su vođa projekta prof.dr. Svetlana Čizmić i saradnici Milica Vukelić i Marko Milanović, pri čemu se projekat ostvaruje isključivo kroz volonterski rad članova projektnog tima.


LINK ZA ANKETU ZA ZAPOSLENE:    http://www.tvojstav.com/input/og2LD4GjwE1jHrusB9oC

LINK ZA ANEKETU ZA NEZAPOSLENE:  http://www.tvojstav.com/input/ah5QssPUEyv2rLwRg1Sj


Unapred HVALA,

Članovi projektnog tima „ALUMNI" i Društvo psihologa Srbije

Psiholozi pomažu građanima Srbije u krizi izazvanoj virusom KOVID 19

Na mreži

Ko je na mreži: 331 gostiju i nema prijavljenih članova

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović