Saradnja

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

Sokobanja spremna za 59. Sabor psihologa Srbije
NAŠ IDENTITET I DRUŠTVENE PROMENE

Društvo psihologa Srbije, već po tradiciji, svoje sabore organizuje u turističkim centrima naše zemlje. Ove godine, mesto održavanja saborskih aktivnosti, sa centralnom temom „Naš identitet i društvene promene“, biće Soko Banja, koja će od 1. do 4. juna u hotelu „Zdravljak“ ugostiti, kako se očekuje, preko 300 kolega i koleginica iz zemlje i inostranstva.

Žiri za dodelu nagrade „Dr Borislav Stevanović“ odlučio
NAGRADA ZA DVA NAUČNA DELA

Ovogodišnji laureati nagrade „Dr Borislav Stevanović“ su prof. dr Snežana Smederevac, prof. dr Dušanka Mitrović i mr Petar Čolović za delo „Velikih pet plus dva – primena i interpretacija“ u izdanju CPP i prof. dr Dragan Popadić za knjigu „Nasilje u školama“ u izdanju Instituta za psihologiju.

Umesto komentara
PRAVCI RAZVOJA DPS ZA PERIOD 2011-2015.

Aleksandar Baucal

U narednom četvorogodišnjem periodu aktivnosti DPS bi trebale da budu usmerene ka četiri strateška cilja: (a) proširenje članstva, (b) razvoj sistema profesionalne podrške, (c) bolje i preciznije regulisanje profesije, i (d) povezivanje sa evropskom asocijacijom i drugim asocijacijama.

50 godina Odseka za primenjenu psihologiju GSP „Beograd“
UGLED KOJI TRAJE

Danica Bogdanović

Gradsko saobraćajno preduzeće „Beograd“, radna organizacija sa najdužom tradicijom u zemlji, pa i a Balkanu, u obavljanju ove vrste poslova, obeležilo je 13. aprila ove godine, 50 godina postojanja Odseka za primenjenu psihologiju.

Konstitutivna sednica Izvršnog odbora
NASTAVAK ZAPOČETIH AKTVINOSTI

Branislav Strahinić

Prva, konstitutivna sednica Izvršnog odbora Društva psihologa Srbije, održana je u petak, 01.04.2011. godine u prostorijama Društva. Sednici su, pored predsednice IO Branke Tišme i 9 članova Izvršnog odbora, prisustvovali i sadašnji predsednik Društva psihologa Srbije Aleksandar Baucal, prethodni predsednik DPS Prvoslav S. Plavšić, predsednica prethodnog IO Višnja Helajzen i direktor CPP Duško Babić.

Iz rada Društva psihologa SRbije
ORIJENTACIONI PROGRAM RADA IO ZA 2011.

Branka Tišma

Izvršni odbor DPS će se angažovati na sprovođenju programa rada predsednika DPS, Aleksandra Baucala, a koji se odnose na Glavne pravce razvoja  DPS za period 2011 - 2015. god., sadržane u strateškim ciljevima: proširivanje članstva, razvoja sistema profesionalne podrške, bolje i preciznije regulisanje profesije i povezivanje sa evropskim i drugim asocijacijama.

Saopštenje predsednika Programskog odbora 59. Sabora
VELIKI BROJ PRIJAVLJENIH RADOVA

Vladimir Hedrih

Kako se datum početka Sabora primiče, aktivnosti na organizaciji postaju sve intenzivnije. Prijava radova je završena i, kao što smo i očekivali, pristigao je veliki broj prijava za različite forme učešća. Postupak recenziranja pristiglih prijava je okončan, većina autora je obaveštena o statusu svojih prijava i u ovom trenutnu se kompletira program Sabora.

VII Konferencija sa medjunarodnim učešćem
DANI PRIMENJENE PSIHOLOGIJ EU NIŠU – PSIHOLOGIJA KOMUNIKACIJE

Želimo da Vas obavestimo da se ove godine naučno-stručni skup DANI PRIMENJENE PPSIHOLOGIJE U NIŠU, održava 23. i 24. septembra 2011. godine na Filozofskom fakultetu u Nišu.

Sa sajtova
UTICAJ TELEVIZIJE NA KONZUMIRANJE HRANE

Vesna S. Disić

Proleće je vreme kad smo češće nego inače zaokupljeni svojim izgledom i tada se najviše priča o višku ili manjku kilograma. Da se tom, samo naizgled banalnom temom, ozbiljno bave i britanski psiholozi, uveriće se svi oni koji posete Internet adresu BSP British psychology Society...

Psiholozi pomažu građanima Srbije u krizi izazvanoj virusom KOVID 19

Na mreži

Ko je na mreži: 110 gostiju i nema prijavljenih članova

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović