Saradnja

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

U sredu, 26.10.2011. održan je sastanak podružnice psihologa Zapadno-bačkog okruga u ŠOSO „Vuk Karadžić" u Somboru.

Učesnici su imali priliku da vide senzornu sobu koja se nalazi u ŠOSO „Vuk Karadžić"  u Somboru - predstavljene su tehnologije kojima je soba opremljena, a  učesnici su saznali i nešto više o predviđenoj primeni senzorne sobe, kao i njenim konkretnim prednostima i slabostima u radu sa decom.

Takođe, učesnicima je prezentovan razvoj uloga tzv." specijalnih škola" kroz sve veću saradnju sa redovnim školama, kao i resursni centar „Delo" iz Sombora - kroz ovaj resursni centar, pojednici, kao i redovne škole mogu da potraže podršku za rad sa decom sa teškoćama u učenju ili poremećajima u ponašanju. Učesnicima su predstavljeni projekti na kojima Centar trenutno radi u cilju razvoja saradnje sa redovnim školama.

U okviru sastanka su se, kao i uvek, razmenjivala iskustva, ovog puta o radu sa decom sa teškoćama u učenju i poremećajima ponašanja. Osim saznanja koje smo dobili o konkretnim tehnikama rada i tehnologijama na čijem se razvoju i nabavci radi u okviru ŠOSO „Vuk Karadžić" i resursnog centra „Delo", bili smo u prilici i da diskutujemo o konkretnim problemima u radu sa decom i predlozima za njihovo rešavanje, što se pokazalo veoma dragocenim za sve učesnike.


Mirjana Oblaković


Psiholozi pomažu građanima Srbije u krizi izazvanoj virusom KOVID 19

Na mreži

Ko je na mreži: 287 gostiju i nema prijavljenih članova

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović