Saradnja

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

Jedan od prioriteta DPS za narednu godinu jeste podizanje broja aktivnih članova i da tako Društvo postane institucija koja okuplja većinu naših kolega. Međutim, već duži niz godina postoji trend opadanja aktivnih članova Društva zbog čega smo pripremili INFORMATOR da vas podsetimo šta sve nudi aktivno uključivanje u rad vaše profesionalne organizacije.

Aktivno uključivanje većine kolega u rad Društva je od izuzetne važnosti jer se na taj način jača uloga, značaj i uticaj naše profesije u celom društvu, a time se ojačava i položaj svakog od nas u svom profesionalnom okruženju.

Pored toga, vaše aktivno uključivanje bi doprinelo i da se Društvo brže i bolje razvija i da se bolje usklađuje sa potrebama svojih članova. Konačno, kroz aktivno uključivanje u rad postojećih sekcija i regionalnih podružnica, kao i osnivanje novih, članovi Društva mogu u značajnoj meri da doprinesu razvoju naše profesije, ali i sopstvenom profesionalnom razvoju. Ukratko, profesionalno društvo bez većinskog članstva nije dobra opcija ni za profesiju, ni za DPS, ni za kolege koje ostaju izvan svoje profesionalne organizacije.

Zato vas pozivamo da se u 2012. godini aktivnije uključite u rad Vaše profesionalne organizacije i da zajednički uredimo i unapredimo DPS tako da postane organizacija koja okuplja i podržava svoje članove i unapređuje našu profesiju.

Srdačno Vas pozdravljamo,


ALEKSANDAR BAUCAL
predsednik Društva psihologa Srbije

BRANKA TIŠMA
predsednik Izvršnog odbora

Psiholozi pomažu građanima Srbije u krizi izazvanoj virusom KOVID 19

Na mreži

Ko je na mreži: 113 gostiju i nema prijavljenih članova

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović