Saradnja

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

logo B. lorencFondaciju „Profesor Borislav Lorenc“ osnovao je Filozofski fakultet u Beogradu decembra 2010. godine sa ciljem da podrži najuspešnije studente psihologije i kognitivnih nauka, obezbeđujući im sredstva za sticanje internacionalnog istraživačkog iskustva. Fondacija obezbeđuje stipendije namenjene pokriću troškova puta i boravka u renomiranim obrazovnim i istraživačkim centrima iz oblasti psihologije i kognitivnih nauka.

Fondacija svake godine dodeljuje stipendije u iznosu od 1.000 do 1.500 evra mesečno, koje se mogu iskoristiti isključivo u svrhe pokrivanja troškova studija (školarine) na izabranom inostranom fakultetu/obrazovnoj instituciji i troškova života za vreme studija za koju je odobrena stipendija (hrana, smeštaj i sl.).  


Pravo da se prijave na konkurs imaju studenti na završnoj godini osnovnih studija i studenti postdiplomskih studija psihologije i kognitivnih nauka sa svih univerziteta čije je osnivač Republika Srbija, koji su na prethodnim studijama ostvarili prosečnu ocenu koja ne može biti niža od 8,5.

Rok za podnošenje prijava na konkurs za dobijanje stipendije je od 1. marta 2012. do 30. juna 2012. Nepotpuna i neblagovremeno dostavljena dokumentacija neće biti razmatrana.

Za više informacija o postupku dodele stpendija kandidati mogu konsultovati Statut Fondacije na sajtu Fondacije www.fondacijalorenc.com

Psiholozi pomažu građanima Srbije u krizi izazvanoj virusom KOVID 19

Na mreži

Ko je na mreži: 280 gostiju i nema prijavljenih članova

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović