Saradnja

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

Tranzicija1Centar za primenjenu psihologiju održao je Seminar  za tranziciju karijere 28. i 29. septembra 2012. Autor i voditelj seminara bila je Višnja Helajzen., a gost predavač Vera Kondić.

O seminaru možemo reći da je namenjen zaposlenima u službama za upravljanje ljudskim resursima (HRM) na kadrovskim poslovima, ali i pojedinacima koji se bave pomagačkom delatnošću ili se pripremaju za obavljanje poslova savetnika za razvoj karijere.

 

U pitanju je program osposobljavanja za pomoć grupi ili pojedincima nezadovoljnim poslom koji obavljaju, u potrebi planiranja i razvoja buduće karijere. Takođe program nudi tehnike pripreme pojedinca za prihvatanje preraspodele na drugo odgovarajuće radno mesto i, po potrebi, prihvatanje nužnog otkaza radnog odnosa, kao i pripremu za promenu dosadašnje karijere.

Seminar nudi odgovore i na sledeća pitanja: Kako prepoznati zaposlenog u problemu na poslu?kako pridobiti nezadovoljnog izvršioca poslova za saradnju? Koje su metode za otklanjanje problema u radu? Kako pomoći da zaposleni prihvati raspoređivanje na novo radno mesto? Kako doneti odluku o raspoređivanju na novo radno mesto, ili odluku o otkazu? Kako definisati sopstvenu ulogu u odlučivanju i sprovođenju socijalnog programa za tehnološke viškove zaposlenih?


Ukoliko ste zainteresovani, svoju prijavu sa kontakt podacima možete poslati na mejl dpscpp@sezampro.rs. Na osnovu prijava biće određen i nov termin za realizaciju još jednog seminara na temu tranzicije karijere.

Psiholozi pomažu građanima Srbije u krizi izazvanoj virusom KOVID 19

Na mreži

Ko je na mreži: 259 gostiju i nema prijavljenih članova

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović