Saradnja

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

sabor-2012-6Danica Bogdanović, diplomirani psiholog, je po usmerenju psiholog rada i ceo radni  vek je radila u ovoj oblasti, prvo u industriji, a zatim u saobraćaju, u GSP ‘Beograd’  

Od početka svog radnog angažovanja je bila vezana za DPS i Sekciju za psihologiju rada i organizaciju i angažovana u njima.

Bila je član Izvršnog odbora u sazivu  daleke 1977. godine,  kada su, izmedju ostalog, pokretane Psihološke novine.

Uvek aktivan član Sekcije za psihologiju rada i organizaciju, kao član Izvršnog odbora sekcije i član Skupštine DPS u više navrata.

U okviru Sekcije je preuzimala i druga zaduženja kao što je učešće u organizovanju tematskih sastanaka (npr. Sastanak Sekcije sa studentima psihologije kao predavač na temu: „Alkoholizam zaposlenih i uloga psihologa“, na Saboru izlagač na temu ‘Obuka zaposlenih (vozača) u poslovnom ponašanju i komunikaciji’, učesnik više okruglih stolova..).

Zbog velikog radnog iskustva ispred sekcije je, u okviru DPS je angažovana kao član Komisije za psihološke merne instrumente. Komisija raspravlja o valjanosti postojećih, i predlaže uvodjenje novih psiholoških instrumenata  CPP-u.

Sekcija za psihologiju rada i organizaciju želi da predloži Komisiji DPS-a koleginicu Danicu Bogdanović za ovogodišnjeg dobitnika Priznanja Ljuba Stojić, zato što se na Danicu  uvek moglo računati za saradnju, za svaki segment rada Sekcije: dosledno i predano  i sa visokim profesionalnim standardima.


Za Sekciju

Predsednik Sekcije za psihologiju rada i organizaciju: Svetlana Milanović

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Na mreži

Ko je na mreži: 135 gostiju i nema prijavljenih članova

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović