Saradnja

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

sabor-2012-5Nevenka Drašković-Ivanović  završila je  studije  psihologije 1983. godine, na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Radi u Prvoj ekonomskoj školi u Beogradu kao školski psiholog.

Kao student, radila je u tadašnjoj marketingškoj agenciji „Borba“ kod  Dragana Sakana tokom nekoliko godina, a zatim i  kao spoljni saradnik Instituta za psihologiju na više projekata (1983-1984. g.).  Počinje da radi u obrazovanju 1984. kao profesor psihologije, i u obrazovanju ostaje do danas.

Posle 2000. godine učestvuje u različitim projektima Ministarstva prosvete vezanim za reformu obrazovanja i ova saradnja traje i danas. Takođe, koautor je i voditelj nekoliko programa stručnog usavršavanja za nastavnike i stručne saradnike.

Godine 2000. završava Geštalt  terapiju kod Mladena Kostića. U  savetovalištu  Doma omladine radi kao savetnik/terapeut u periodu od  2006 do 2011.

Rad u društvu psihologa, počela je 1983. godine, a učestvovala je u organizaciji Sabora psihologa u Velikoj Plani.

Sredinom osamdesetih, bila  je član redakcije „Psiholoških novina“ . Takođe je bila i član izdavačkog saveta „Psiholoških novina“.

U okviru Sekcije školskih psihologa više puta je uzimala učešće u radu Sabora psihologa.

U periodu od 2006 do 2011. godine vodila je Republičku sekciju psihologa zaposlenih u srednjoj školi.  Zahvaljujući angažovanju i osećanju profesionalne odgovornosti Nevenke Drašković Ivanović u ulozi predsednice Sekcije psihologa srednjih škola Republike Srbije ta sekcija je jedna od najaktivnijih sekcija Društva psihologa Srbije.

U  znak zahvalnosti za napore u promovisanju psihologije Društvo psihologa Srbije dodeljuje Nevenki Drašković Ivanović  priznanje „Ljubomir Ljuba Stojić“.


Predlagač

Republička sekcija psihologa srednjih škola

Psiholozi pomažu građanima Srbije u krizi izazvanoj virusom KOVID 19

Na mreži

Ko je na mreži: 337 gostiju i nema prijavljenih članova

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović