Saradnja

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

Sekcija za psihoterapiju, savetovanje i koučing psihologiju Drustva psihologa Srbije usvojila je standarde edukacija iz ovih oblasti i njih možete pogledati na sajtu DPS prateći link.

Sekcija je verifikovala edukacije škola koje su podnele dokumentaciju o edukativnim programima usklađenim sa standardima Sekcije. Verifikovane edukacije možete pogledati takodje na sajtu DPS prateći link

Škole koje edukuju kandidate za psihoterapiju, savetovanje i koučing psihologiju i imaju usklađene standarde mogu da podnesu potrebu dokumentaciju za verifikaciju i evidentiranje edukacija od stane Sekcije (mogu poslati na moj email, i biće prosledjeno komisiji Sekcije).

Koleginice i kolege koji su članovi DPS mogu se, ako to žele, učlaniti u Sekciju za psihoterapiju, savetovanje i koučing psihologiju. Način učlanjivanja - pošaljite majlom sledeće podatke: Ime, prezime, matični broj građana JMBG, kontakt telefon, zanimanje (dipl.psih, magistar, dr...), instituciju na kojoj je stečeno zvanje i ovlaštenje u tekstu poruke: "Ovim ovlašćujem predsednika Sekcije, Nebojšu Jovanovića, da me učlani u Sekciju za psihoterapiju, savetovanje i koučing psihologiju DPS. Učlanjivanje je besplatno.

Sve aktuelnosti u vezi sa radom Sekcije možete pogledati, ukoliko ste redovan član DPS, logovanjem na sajt Društva.

Svi koji žele da primaju informacije o radu Sekcije (ne moraju biti članovi Sekcije) mogu se učlaniti u mejling listu Sekcije na adresi: http://groups.google.com/group/sekcijazapsihoterapijudps


Srdačni pozdravi

Nebojša Jovanović
Predsednik Sekcije

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Na mreži

Ko je na mreži: 169 gostiju i nema prijavljenih članova

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović