Saradnja

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

U organizaciji Centra za primenjenu psihologiju 15. i 16. marta 2013. godine, održan je seminar pod nazivom Menadžment ljudskih resursa na bazi kompetencijaAutor programa i voditelj seminara bila je dr Dobrila Vujić, a gosti predavači - Violeta Ilinčić (Findomestic banka, Beograd) i dr Jelena Sladojević-Matić (Telekom, Beograd).

Cilj ovog seminara bio je da se učesnicima prenesu ključna znanja o savremenim trendovima u menadžmentu ljudskih resursa, modelovanju kompetencija u organizaciji, metodama selekcije na bazi kompetencija pri zapošljavanju, znanja o tome kako se treniraju i razvijaju kompetencije, uz prenošenje iskustava iz naše prakse o proceni i treningu kompetencija.

Seminar je uspešno realizovan, o čemu svedoče i odgovori učesnika na pitanje: koje su dobre strane seminar ?
Isticali su, između ostalog: puno novih informacija, mogućnosta da se čuju iskustva iz prakse, jasno, konkretno i zanimljivo izlaganje predavača voditelja, aktuelnost tema, praktične vežbe, interaktivni rad...

 

Među predlozima za unapređenje istakuto je, između ostalog: još više praktičnih vežbi, proširiti seminar- dati više prostora metodama selekcije na bazi kompetencija , zatim treningu na bazi kompetencija ...

Na kraju, učesnike smo zamolili da navedu svoja interesovanja za druge teme, kako bismo imali osnova za planiranje naših budućih ponuda.
Neke od tema za koje su učesnici seminara iskazali interesovanje su: motivacija zaposlenih; rukovođenje ljudima; kako podstaći inovativnost i kreativnost u jednoj organizaciji; procena individualnih performansi; tehnike rešavanje konflikata; selekcija; stres menadžment; razvoj ljudskih resursa.

Zadovoljstvo nam je što su na seminaru učestvovali Mirjana Smiljanić, Dušan Malešević, Sandra Stanojević (Ministarstvo unutrašnjih poslova), Tanja Srdanović (Ernst & Young d.o.o.) Jelena Većkalov, Jovanka Knežević (PU Juca-dečja otkrivalica), Vesna Bajković (Pinoles d.o.o.), Aleksandra Latinović (ElektroVojvodina d.o.o.), Milena Lazukić (Tarkett d.o.o.), Nevena Stanković (Elixir group d.o.o.), Tamara Bućma Kecman (Comsar Energy) i Jelena Dojčinović (Nova Banka).

Ukoliko Vašim potrebama, interesovanjima i željama odgovara program i koncept ovog seminara kao i seminara Savremeni trendovi u profesionalnoj selekciji – selekcija na bazi kompetencija pozivamo Vas da se prijavite za učešće. Grupe se formiraju na osnovu pristiglih prijava.
Pošaljite nam svoju prijavu, a više informacija svakako možete pogledati i na internet stranici Društva psihologa Srbije www.dps.org.rs (kontakt mejl: dpscpp@sezampro.rs).


Mart 2013.

Psiholozi pomažu građanima Srbije u krizi izazvanoj virusom KOVID 19

Na mreži

Ko je na mreži: 295 gostiju i nema prijavljenih članova

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović