Saradnja

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

IX konferencija sa međunarodnim učešćem DANI PRIMENJENE PSIHOLOGIJE održaće se 27. i 28. septembra 2013. godine u organizaciji Departmana za psihologiju Filozofskog fakulteta u Nišu.
Rok za prijavljivanje radova je 1. jul 2013. godine.
U prilogu možete pogledati detaljnije informacije.

 

IX Konferencija sa međunarodnim učešćem
DANI PRIMENJENE PSIHOLOGIJE 
Darovitost, talenat i kreativnost
- Giftedness, Talent and Creativity -


Poštovane koleginice i kolege,


Obaveštavamo vas da će IX Konferencija sa međunarodnim učešćem Dani primenjene psihologije, u organizaciji Departmana za psihologiju Filozofskog fakulteta u Nišu, biti održana 27. i 28. septembra 2013. godine na Filozofskom fakultetu u Nišu. Naročito nam je zadovoljstvo što se skup održava u godini kada se u Srbiji i širom sveta, a posebno u Nišu, rodnom gradu Konstantina Velikog, obeležava 17 vekova od proglašenja Milanskog edikta. 


Glavna tema ovogodišnje Konferencije je Darovitost, talenat i kreativnost (Giftedness, Talent and Creativity). Zasad su planirane i sledeće teme: obrazovno-vaspitni rad u školi, ličnost i vaspitanje, usklađenost porodičnih i poslovnih uloga, sistemski pristup porodici, psihologija rada, zdravstvena psihologija i savetodavni rad. Glavne forme rada su: plenarna predavanja (po pozivu), simpozijumi, usmena saopštenja, okrugli stolovi, posteri, seminari i radionice. Radni jezici konferencije su srpski i engleski. 


I ove godine će biti održan simpozijum Ličnost i obrazovno-vaspitni rad, akreditovani program stručnog usavršavanja zaposlenih u obrazovanju za školsku 2011/12, 2012/13 i 2013/14 godinu. Učesnici dobijaju Uverenje o savladanom programu stručnog usavršavanja u trajanju od 8 sati.


Rok za prijavu radova je 1. juli 2013. godine. Rezime rada, obima 200 do 300 reči, možete prijaviti preko sajta www.psihologijanis.org. Prijava sadrži: ime/na autora, afilijaciju, naslov rada, formu rada, tekst rezimea i ključne reči (do pet). Ukoliko želite da organizujete simpozijum, okrugli sto, radionicu ili seminar, naznačite to u prijavi uz kratak opis aktivnosti. Svi rezimei će biti recenzirani, a organizator će obavestiti autore o statusu prijave do 15. jula. Jedan autor može učestvovati na konferenciji sa najviše tri rada, a samo jednom može biti prvi autor.


Prihvaćeni apstrakti će biti objavljeni u knjizi rezimea, uz uslov da je plaćenakotizacija. Radovi koji su saopšteni na konferenciji, biće nakon recenziranja, objavljeni u tematskom zborniku radova. Rok za dostavljanje radova u celini je 30.11.2013. 

Kotizacija u iznosu od 3.000,00 dinara se uplaćuje po radu, na ime prvonavedenog autora, na žiro račun Filozofskog fakulteta u Nišu broj 840-1818666-89, uz poziv na broj 742121025. Rok za uplatu kotizacije je 10. septembar 2013. Studenti i nezaposleni psiholozine plaćaju kotizaciju.


Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo da svojim učešćem doprinesete kvalitetu skupa.
U nadi da ćemo se videti u septembru u Nišu, srdačno vas pozdravljamo.


Prof. dr Tatjana Stefanović Stanojević          Prof. dr Snežana Stojiljković
   Predsednik Organizacionog odbora           Predsednik Programskog odbora

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Na mreži

Ko je na mreži: 897 gostiju i nema prijavljenih članova

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović