Saradnja

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

Poštovani,

Povodom proslave Dana NSZ (decembra ove godine), pokrenuta je ideju da se obeleži godišnjica smrti kolege Dr Tomislava Đurića – doktora psiholoških nauka. Na osnovu uvida u postojeću dokumentaciju, on je iza sebe je ostavio preko 500 publikovanih radova i 42 objavljenje knjige, u čemu  ste možda  i vi bili saradnik.

Ako ste poznavalac profesionalnog, naučnog  i književnog stvaralaštva Dr Tomislava Đurića ili ste samo imali prilike da ga sretne ili čujete o njemu, a želite da svoja utiske podelite sa drugima,  pozivamo Vas da nam pomognete u izradi knjige sećanja  kao jednog od planiranih načina obeležavanja.  Vaš sećanja mogu biti data kroz prilog u vidu kraćeg teksta-zabeleške ili eseja, kao prikaz ili komentar knjiga i radova Dr Tome Djurića, ili priča o nekoj situacijii i događaju …  dakle,  sve ono što može da pomogne da se sačuva lik i delo doktora Tome Đurića. Obim, kao i tematsko-sadržinsko odredjenje je Vaš izbor, a možete poslati i fotografije i dokumenta, što omogućava da se obogati sadržaj knjige.

Naša molba je da priloge pripremite i pošaljete najkasnije do 30. semptembra 2013. godine, zbog planiranih rokova štampanja knjige, na adresu Vladimira Simića-koordinatora ove inicijative (Vladimir.Simic@nsz.gov.rs">Vladimir.Simic@nsz.gov.rs; tel. 011/2929 154; )   ili Žakline Đurić – glavnog urednika knjige (Zaklina.Djuric@nsz.gov.rs">Zaklina.Djuric@nsz.gov.rs; tel.069/5767802, 014/295611), a koje možete kontaktirati za sve dodatne informacije, sugestije, komentare ili proveru nekih podataka.

Odgovorni urednik:  Nikola Ristivojević                                            

Predsedavajući Inicijativnog odbora:  Živorad Tešić

Psiholozi pomažu građanima Srbije u krizi izazvanoj virusom KOVID 19

Na mreži

Ko je na mreži: 114 gostiju i nema prijavljenih članova

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović