Saradnja

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)


Eleonora Vlahović, školski psiholog skoro tri decenije.

Svo to vreme bavi se obrazovanjem i to iz različitih uloga. Započinje kao nastavnik psihologije u Pedagoškoj akademiji i u nekoliko srednjih škola, a zatim godinama radi kao stručni saradnik-školski psiholog u Saobraćajno tehničkoj školi u Zemunu.U tom periodu intenzivno se bavi prevencijom mladih od bolesti zavisnosti, reproduktivnim zdravljem mladih i bezbednošću dece u saobraćaju.

Od 2001. godine radi kao savetnik ministra u Ministarstvu prosvete na poslovima  stručnog usavršavanja nastavnika. Pri osnivanju Republičkog Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja 2005. godine prelazi u tu instituciju kao savetnik koordinator gde i danas radi.

Do 2013. godine bila je rukovodilac Sektora za društveno-humanističke i umetničke predmete u Centru za razvoj programa i udžbenika, a sad je rukovodilac Centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju. Učestvovala je u pripremi mnogih dokumenata koji uređuju oblast obrazovanja, posebno onih koji se odnose na rad psihologa i nastavne programe psihologije u srednjim školama.Od diplomiranja je aktivna u radu Društva psihologa Srbije. Bila je predsednik Republičke sekcije nastavnika psihologije i Republičke sekcije stručnih saradnika srednje škole. U dva mandata bila je član Upravnog odbora Centra za primenjenu psihologiju.

Učestvovala je u različitim projektima i objavila više knjiga i članaka koji su uglavnom iz oblasti preventivnog rada sa mladima.

Psiholozi pomažu građanima Srbije u krizi izazvanoj virusom KOVID 19

Na mreži

Ko je na mreži: 657 gostiju i nema prijavljenih članova

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović