Saradnja

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

 

Na 25−oj sednici IO DPS –a održanoj 28.10.2013 u prostorijama DPS –a, kojoj je prisustvovala Eleonora Vlahović ( predsednica PO Sabora) definisana je tema Sabora psihologa Srbije 2014. godine. Tema je „Profesionalni razvoj psihologa“ i namera je da se kroz detaljan uvid u sve aspekte profesionalnog razvoja psihologa ( od problema različitosti u programima studija psihologije do fenomena celoživotnog usavršavanja i obrazovanja) ukaže na neke, kako je to koleginica Vlahović naglasila, već i zakonima regulisane obaveze stručnjaka koji rade u našoj oblasti ili se tek obrazuju za profesiju psihologa.

 

Ono što se za sad sa sigurnošću zna jeste da će termin održavanja Sabora biti krajem maja iduće godine, dok se, prema izjavi Duška Babića ( OO Sabora) kao potencijalno mesto održavanja naučno−stručnog skupa razmatraju dve lokacije: Zlatibor i Vrnjačka Banja.U sastavu PO biće 7 članova, uglednih stručnjaka iz naše zemlje, a potvrda da pristaju da budu članovi PO Sabora psihologa Srbije se uskoro očekuje.

Sve nove informacije o aktivnostima u pripremi Sabora psihologa Srbije 2014. biće redovno objavljivane na sajtu DPS− a , kao i u „Psihološkim novinama“.

Psiholozi pomažu građanima Srbije u krizi izazvanoj virusom KOVID 19

Na mreži

Ko je na mreži: 344 gostiju i nema prijavljenih članova

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović