Saradnja

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

U Petak, 20. decembra 2014. godine održana je prva sednica Programskog odbora (PO), koju je sazvala predsednica PO naučno-stručnog skupa Sabora psihologa Srbije 2014. godine Eleleonora Vlahović.

Na sednici su, pored predsednice PO, prisustvovali: članice Programskog odbora Tamara Džamonja, Jelena Vranješević i Nada Marković, sekretarka PO Biljana Rajić, predsednik Organizacionog odbora Duško Babić, predsednica Izvršnog odbora Društva psihologa Srbije Branka Tišma i urednica Psiholoških novina Vesna Disić.

Na sednici je utvrđeno da pripreme 62. naučno-stručnog skupa Sabora psihologa Srbije teku neometano. Predstojeći događaj će se održati na Zlatiboru, u studentskom odmaralištu „Ratko Mitrović“, od 28. do 31. maja 2014. godine. Tema Sabora biće „Profesionalni razvoj psihologa“, a namera je da se ovom temom obuhvati nekadašnji i sadašnji profesionalni razvoj psihologa u našoj zemlji i u svetu, ali i profesionalni razvoj osoba „od rođenja pa do smrti“ u skladu sa konceptom celoživotnog učenja.

Ovom prilikom su razmatrane i mogućnosti uključivanja predavača iz inostranstva na predstojećem skupu, utvrđena je dalja dinamika rada i najavljen prvi poziv za prijavu učešća u predstojećem skupu. Donesena je i odluka da će recenzije prijavljenih radova biti dvostruko anonimne (kako osobama koje rade recenzije, tako i onim koje radove prijavljuju).

Na prvoj sednici Programskog odbora pružena je podrška održavanju zvanične fejsbuk stranice

https://www.facebook.com/NaucnostrucniskupSaborpsihologaSrbije gde i dalje, pored sajta Društva psihologa Srbije i Psiholoških novina, možete pronaći sve informacije koje su u vezi sa predstojećim Saborom.

Psiholozi pomažu građanima Srbije u krizi izazvanoj virusom KOVID 19

Na mreži

Ko je na mreži: 126 gostiju i nema prijavljenih članova

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović