Saradnja

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

 NA DRUGOJ SEDNICI PROGRAMSKOG ODBORA NAČINJENI ZNAČAJNI KORACI U ORGANIIZACIJI PREDSTOJEĆEG SABORA

U utorak, 21. 01. 2014. godine, u prostorijama Društva psihologa Srbije (DPS-a), održana je druga sednica Programskog odbora (PO). 

Sednici su prisustvovali: predsednica PO Eleonora Vlahović; članice i član PO Nada Marković, Jelena Vranješević, Tamara Džamonja Ignjatović i Veljko Jovanović; sekretarka PO Biljana Rajić i predsednik Organizacionog odbora Duško Babić.

 

Na sednici je organizovana ubrzana izrada formulara za prijavu radova na 62. Sabor psihologa Srbije. Podeljene su uloge i zaduženja u izradi formulara da bi se obezbedilo što jednostavnije prijavljivanje radova, ali i da bi se ispoštovao najavljeni rok početka prijave do kraja januara.

Programski odbor je na vreme počeo i sa priprema akreditacije Sabora, a na sednici su se razmatrale mogućnosti obezbeđivanja značajnih i istaknutih gostiju i gošći koji bi održali plenarna predavanja na postavljenu temu Sabora. Kako je tema veoma široka, da podsetimo da je tema „Profesionalni razvoj psihologa“, a skup ima status kongresa sa međunaronim učešćem, o plenarnim predavanjima će se još razgovarati.

Na ovoj sednici počela su i razmatranja da se, u skladu sa svetskim trendom, poslednjeg dana Sabora (31. maja 2014. godine) obezbedi mogućnost pohađanja jednodnevnog akreditovanog seminara (iz ponude Centra za primenjenu psihologiju). Takav seminar bi im, pored bodbova koje dobijaju za učešće na Saboru, obezbedio i dodatne bodove iz stručnog usavršavanja.

Za ovogodišnji naučno-stručni skup Sabor psihologa Srbije planirano je veće uključivanje studentskih radova. Veljko Jovanović je izložio plan uspostavljanja i razvoja saradnje sa studentskim organizacijama, za šta je preuzeo zaduženja.

Opširnije o ovome možete pročitati u priloženom tekstu predsednice PO, a o svim novostima i značajnim informacijama koje su u vezi sa predstojećim Saborom možete se i dalje informisati putem fejsbuk stranice  Sabora  https://www.facebook.com/NaucnostrucniskupSaborpsihologaSrbije, sajta DPS-a, i Psiholoških novina.

Psiholozi pomažu građanima Srbije u krizi izazvanoj virusom KOVID 19

Na mreži

Ko je na mreži: 176 gostiju i nema prijavljenih članova

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović