Saradnja

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

U ponedeljak, 24. Februara 2014. godine, u Svečanoj sali Filozofskog fakulteta u Beogradu, sa početkom u 14h časova održana je Svečana akademija povodom obeležavanja jubileja – 60 godina od osnivanja Društva psihologa Srbije.

Voditeljka ovog događaja bila je Jadranka Dimov, a prisutnima su se obratile/i: Prof. dr Vojin Nedeljković prodekan za nauku Filozofskog fakulteta, Prof. dr Goran Knežević ispred Odeljenja za psihologiju Filozofskog fakulteta u Beogradu, Jovanka Bogdanov koja se obratila u ime Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. O DPS-u „juče, danas i sutra“ govorili su Prof. dr Ivan Jerković aktuelni predsednik Društva i Prof. dr Bora Kuzmanović. Svojim prisustvom, a poneki i obraćanjem, su upotpunili i Prof. dr  Vera Smiljanić, Prof. dr  Lidija Vučić, Prof. dr Ksenija Kondić, Prof. dr  Josip Berger, Prof. dr Nenad Havelka i Prof. dr  Žarko Trebješanin, najavljeni kao „svedoci vremena“. Događaj su upotpunili i studenti klasične giitare Julijan Nikolić i Miloš Vukićević.

Proslavi jubileja prisustvovao je i veliki broj koleginica i kolega, a za sve prisutne DPS je organizovao koktel koji je nakon programa priređen je u prostorijama Instituta za psihologiju.

 

2

3

4

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Na mreži

Ko je na mreži: 895 gostiju i nema prijavljenih članova

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović