Saradnja

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

 tzv

Centar za primenjenu psihologiju uspešno se bavi edukacijama iz različitih oblasti primenjene psihologije. U svoju ponudu treninga sada je uvrstio program Treninzi životnih veština koji ima za cilj promovisanje zdravlja u najširem njegovom određenju (ličnog razvoja, fizičke spremnosti i društvene odgovornosti i angažovanosti) kroz niz seminara. Čine ga dve celine – paket seminara namenjenih mladima i niz seminara namenjenih roditeljima.

Seminari namenjeni mladima: Moguće je iz ponuđenog paketa seminara izabrati jedan, više njih ili program u celini. Pojedini seminari sadrže bazični i napredni nivo, pa je u tom slučaju za prijavljivanje na napredni neophodno pohađanje bazičnog nivoa, koji je realizovan najmanje mesec dana ranije.

Seminari namenjeni roditeljima: Teme koje se obrađuju u okviru seminara namenjene su podršci odraslih osoba u pripremi, razvoju i očuvanju porodičnog života. Od ponuđenih seminara moguće je odabrati jedan, više njih ili pohađati čitav paket koji je u ponudi.

Program "Treninzi životnih veština" podrazumeva različite oblike rada i kontekste. Moguće ga je realizovati u firmama, školama, malim kućnim zajednicama, Kancelarijama za mlade, nevladinim organizacijama i u obliku lifecoach programa. Treninzi životnih veština je autorski program. Kreiran je od strane psihološkinja na osnovu sistematskih i naučno potkrepljenih znanja i istraživanja, a obogaćen praktičnim iskustvima.
 
Metod rada:
- izlaganje predavačica uz video prezentaciju
- aktivno učešće polaznica i polaznika - analize primera, diskusije, vežbe, radionice
- odnos vremena aktivnog učešća polaznica/ka i vremena izlaganja predavačica: najmanje 1:1

Trajanje:
Jedan seminar, odnosno jedan nivo seminara (bazični ili napredni), izvodi se u trajanju 5 – 6 sati u toku jednog dana. Ukoliko je za pohađanje određenog seminara neophodan bazični nivo to je naglašeno u aktuelnoj ponudi.
 
Za više informacija o sadržaju seminara pogledajte u posebno izdvojenoj ponudi u okviru grupe seminara za koju ste zainteresovane/i ili na fejsbuk stranici programa 
Prijavljivanje učesnica i učesnika seminara vrši se putem mejla dpscpp@sezampro.rs, brojeva telefona CPP-a +381 (0) 63/275 236,+381 (0) 11 323 2961, 303 5131 ili na fejsbuk stranici programa .

Psiholozi pomažu građanima Srbije u krizi izazvanoj virusom KOVID 19

Na mreži

Ko je na mreži: 302 gostiju i nema prijavljenih članova

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović