Saradnja

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

 

Rad Izvršnog odbora (IO)  kontinurano se  nastavlja donošenjem važnih odluka, tako da je 28.03.2014. god. u prostorijama Društva održana 28−ma  sednica, kojoj su uz predsednika Društva prof.dr Ivana Jerkovića  i predsednicu IO Branku Tišmu prisustvovali dr Adela Zobenica, Katica Mladinić, Branka Dostanić, Vesna Čorto, dr Dag Kolarević, Milja Krivokuća u ime Nadzornog odbora, Duško Babić, glavni menadžer CPP-a, te zapiničar-VD sekretar Društva Stefan Milutinović. Radilo se po Dnevnom redu od 11 tačaka, a izdvojićemo najvažnije odluke, sa napomenom da su sve donesene odluke validne, jer je postojao kvorum, propisan Statutom DPS-a. Radilo se po 11 tačaka dnevnog reda, a opširniji prikaz rada tokom 28-me sednice Izvršnog odbora u  broju  373 »Psiholoških novina«.

Određen datum  održavanja Redovne  skuštine Društva psihologa Srbije  - 26.04.2014.

Budući da su mart ili april po  tradiciji meseci kad se održavaju Skupštine DPS-a, odlučeno je da i ove godine taj važan deo rada Društva ne bude prolongiran, pa je kao definitivan termin određen 26.april, a do tad će Verifikaciona komisija odrediti broj delegata prisutnih na Skupštini, u skladu sa Statutom propisanim normama. Delegati Skuštine će verifikovati glasanjem Izveštaj o radu Izvršnog odbora, Izveštaj predsednika Društva, Financijski izveštaj, Izveštaj VD predsednice Nadzornog odbora, Izveštaj o radu CPP-a, te verifikovati izbor tri nova člana IO  (Branka Dostanić, Dubravka Smiljanić i dr Tatjana Stefanović−Stanojević) i izabrati novog predsednika ili predsednicu NO.

Četvrti član redakcije »Psiholoških novina«

U skladu s preporukom predsednika Društva da se redakciji PN priključi i neko iz Niša na sednici IO glasanjem je potvrđeno da je četvrti član Redakcije Ana Milenković, stručni saradnik−psiholog u OŠ »Miroslav Antić«, Niš. Koleginica Milenković je  između ostalog član Evropske asocijacije bihevioralno-kognitivnih terapeuta i član nacionalne mreže za žrtve trgovine ljudima, a bila je i aktivna  u uređivanju časopisa »Psihologija danas «. Član je i aktivni učesnik Srpske asocijacije bihevioralno kognitivnih terapeuta, SRBCT.

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Na mreži

Ko je na mreži: 818 gostiju i nema prijavljenih članova

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović