Saradnja

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

Obaveštavamo Vas da će u okviru 7. naučnog skupa sa međunarodnim učešćem „Dani psihologije u Kosovskoj Mitrovici“  biti organizovana i tri OKRUGLA STOLA. Skup organizuje Filozofski fakultet (Katedra za psihologiju) Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici, u saradnji sa Gerontološkim društvom Srbije. Tema ovogodišnjeg skupa je: STARENJE I KVALITET ŽIVOTA: TRANZICIJA I EVROINTEGRACIJE. Skup će biti održan 24. i 25. oktobra 2014. godine (petak i subota) u prostorijama Filozofskog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici.


1. Okrugli sto -  DOŽIVETI STOTU- biće organizovan 24. 10. 2014. godine s početkom u 15 časova. Ideja okruglog stola je da iz psihološkog, pedagoškog i sociološkog ugla pristupimo starom dobu, uz isticanje pozitivnih aspekata i mogućnosti koje ovoj period u životnom ciklusu pojedinca pruža.

2. Okrugli sto- ALCHAJMEROVA DEMENCIJA- PREPOZNAVANJE I KONTROLA BOLESTI- biće organizovan 24. 10. 2014. godine s početkom u 17 časova. Ideja okruglog stola je da kroz kriterijume i postavljenje dijagnoze, bihejvioralne i psihološke simptome, psihosocijalne intervencije i savremene koncepte pristupimo Alchajmerovoj bolesti.

3. Okrugli sto- PSIHOLOŠKO SAVETOVANjE – IZAZOVI I ORGANIČENjA – biće organizovan 25. 10. 2014. godine s početkom u 10 časova. Ideja okruglog stola je da okupi psihologe- psihoterapeute iz zemelje i regiona koji se bave savetovanjem u okviru različitih institucija  i-ili  privatnih savetovališta.

Napominjemo da se kotizacija ne plaća, i da je za učesnike okruglog stola obezbeđen smeštaj u Kosovskoj Mitrovici.

 

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na nekom od okruglih stolova molimo Vas da nam pošaljete svoju prijavu na adresu danipsihologije6km@gmail.com najkasnije do 15. 10. 2014. Prijava treba da sadrži i kratak sažetak (100 do 150 reči) vašeg učešća na okruglom stolu.

Srdačan pozdrav

dr Jelena Lj. Minić

Predsednik ORGANIZACIONOG ODBORA SKUPA

Psiholozi pomažu građanima Srbije u krizi izazvanoj virusom KOVID 19

Na mreži

Ko je na mreži: 583 gostiju i nema prijavljenih članova

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović