Saradnja

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

 

У организацији Центра за примењену психологију 6. децембра 2014. године, одржан је тренинг под називом Примена савремених (кључних) метода селекције при запошљавању.

Реализатори тренинга биле су др Добрила Вујић и Сања Леверда.

Циљ овог тренинга био је да се учесницима пренесу кључна стручна знања о савременим трендовима у професионалној селекцији, техникама селекције,  моделовању компетенција у пракси, интервјуу базираном на компетенцијама, знања о томе како се интегришу резултати добијени у поступку селекције и како се доноси одлука.

Тренинг је успешно реализован, о чему сведоче и одговори учесника на питање: које су  добре стране тренинга ?

Истицали су, између осталог: информација које су корисне и применљиве у пракси, могућноста да се чују искуства из праксе, активност учесника, одлична комуникација између учесника и водитеља, добро припремљен материјал, интересантан начин излагања, практичне вежбе и примери...   

Међу предлозима за унапређење истакуто је, између осталог: још више практичних вежби, продужити временски тренинг и дубље разрадити појединачне појмове, дати више простора за дискусије, понудити списак литературе која се препоручује ради даљег ширења знања ...    

На крају, учеснике смо замолили да наведу своја интересовања за друге теме, како бисмо имали основа за планирање наших будућих понуда.

Неке од тема за које су учесници тренинга исказали интересовање су: вођење интервјуа и интервју на бази компетенција, анализа посла и опис послова,  превентива и лечење бурн оут-а (синдром сагоревања на послу), менаџмент људских ресурса, развој људских ресурса.


Задовољство нам је што су на тренингу учествовали Асканије Тимотић, Маша Секулић, Јелена Новаковић (Министарство унутрашњих послова), Живана Панић (Дом здравља Ваљево), Иван Раицки (Факултет музичке уметности), Урош Рајаковић (Центар за едукацију и развој личности КРУГОВИ), Марија Рајак (ОШ Јелена Ћетковић), Дејан Василов, Вук Вујновић, Радмила Вујашанин (Београдски водовод и канализација), Марина Холи Балалић и Биљана Апостоловић (ЗЗЗЗ радника ЖТП Београд).


Уколико Вашим потребама, интересовањима и жељама одговара програм и концепт овог тренинга као и семинара из области Менаџмента људсих ресурса позивамо Вас да се пријавите за учешће. Групе се формирају на основу пристиглих пријава.

Пошаљите нам своју пријаву, а више информација свакако можете погледати и на интернет страници Друштва психолога Србије www.dps.org.rs (контакт мејл: dpscpp@sezampro.rs">dpscpp@sezampro.rs).
Децембар 2014.

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Na mreži

Ko je na mreži: 114 gostiju i nema prijavljenih članova

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović