Saradnja

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

 

U  prostorijama Instituta za psihologiju  održana je 23.01.2015. 36. sednica Izvršnog odbora Društva psihologa Srbije. Sednici su prisustvovali prof.dr Ivan Jerković, predsednik Društva, Branka Tišma, predsednica Izvršnog odbora, članice i članovi  IO :dr Dag Kolarević, Vesna Rokvić, Branka Dostanić, Aleksandra Tadić, Katica Mladinić, Marina Pavlović,predsednica Nadzornog odbora Milja Krivokuća, a  u ime  Programskog odbora Sabora dr Dragica Pavlović −Babić i Sonja Banjac, sekretar Programskog odbora Sabora 2015. Predočeno je da se Sabor uveliko priprema i da Programski odbor za sada ima potvrdu da će prof. dr Aleksandar Kostić biti jedan od plenarnih predavača, a da je predsednik hrvatske psihološke Komore Hrvoje Gligora,  koji je i član Izvršnog odbora EFPE,  takođe u načelu potvrdio svoj dolazak.

 

U sklopu Okruglog stola  na kom će biti prezentovani rezultati istraživanja stepena zadovljstva studenata psihologije nastavnim planom i programom biće održan i Okruli stol »Kako se nekad studirala psihologija?«, a to vremensko razdoblje  opisaće naš ugledni filmski reditelj Dušan Makavejev, koji je uz filmsku režiju stidirao i psihologiju.

IO  je u nastavku rada razmatrao još nekoliko pitanja iz delokruga svog rada, a načelno je postignut dogovor da se godišnja Skupština održi neposredno nakon Sabora na Zlatiboru, u prvoj nedelji juna.

Psiholozi pomažu građanima Srbije u krizi izazvanoj virusom KOVID 19

Na mreži

Ko je na mreži: 151 gostiju i nema prijavljenih članova

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović