Saradnja

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

Približava se održavanje Sabora. Programski odbor najavljuje obiman i raznovrstan sadržaj. Prijavljen je veliki broj radova. Izvršni odbor i Organizacioni odbor su do sada preduzeli sve što treba kako bi se Sabor adekvatno realizovao. Donesene su, ove godine znatno ranije nego prethodnih, sve odluke i preduzeti koraci za obezbeđenje potrebnih sredstava. Na Saboru će biti predstavljen i rad Centra za primenjenu psihologiju. Očekujemo da će naš tradicionalni i najveći stručni skup opravdati i tradiciju i ugled, kako među nama, tako i u javnosti.  S obzirom na to da je centralna tema Sabora status psihologa u društvu, bilo bi veoma korisno za našu profesiju i svakoga od nas da se što više ljudi uključi u rasprave i razmenu iskustva na tu temu. Pozivamo vas da se u tom smislu angažujete.

Prijavljenih učesnika i plaćenih kotizacija je do ovoga momenta, znatno više nego ranijih godina u ovo vreme. Pozivamo vas da se dodatno angažujete u firmama gde radite, kako biste došli na Sabor.

Prijavljenih učesnika i plaćenih kotizacija je do ovoga momenta, znatno više nego ranijih godina u ovo vreme. Pozivamo vas da se dodatno angažujete u firmama gde radite, kako biste došli na Sabor.

U pripremi je Skupština Društva koja je ove godine izborna.

U sklopu toga potrebno je da se urade još neke stvari. Pre svega treba uplatiti članarinu, što više nas. Trenutno je plaćenih oko 310. To je znatno više nego na početku tekućeg mandata, ali s obzirom na to koliko je psihologa u Srbiji tim brojem nismo i ne možemo nikako biti zadovoljni. Pozivamo vas da uplatite članarinu, ako već niste, i da podstaknete, podsetite i druge sa kojima sarađujete ili se družite da uplate tu godišnju obavezu.

Osim toga, potrebno je da one sekcije ili podružnice, koje nisu dostavile godišnje izveštaje i planove, učine to što pre. Neophodno je i da predložite vaše delegate za Skupštinu, koja je ove godine izborna. Za razvoj Društva, njegovo prilagođavanje sadašnjim teškim privrednim okolnostima, maloj, pa i smanjenoj zaposlenosti psihologa, potrebni su oni naši članovi koji će promišljeno i kooperativno doprineti adekvatnim strategijama nas kao profesije, ali i kao  organizacije. Posebno bi bilo dobro da se uključi što više mladih psihologa.

Ukratko, pozivamo vas da se uključite što više i u što većem broju, kako bismo što kvalitetnije osmislili i strategije i konkretne korake koji će biti na korist struci i svakome pojedinačno.

IO DPS

NO CPP

Psiholozi pomažu građanima Srbije u krizi izazvanoj virusom KOVID 19

Na mreži

Ko je na mreži: 740 gostiju i nema prijavljenih članova

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović