Saradnja

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

Na ovogodišnjem Saboru za izlaganje je bilo prihvaćeno157 radova koje je potpisalo 250 autora. Po formama rada bilo je: 15 simpozijuma (svi održani), 8 sekcija (sve održane), 9 okruglih stolova (svi održani), 2 plenarna predavanja (oba održana), 6 radionica i obuka (4 održane), poster prezentacija (postavljeno 10 postera od 16 prijavljenih), 2 forum teatra (oba održana), 2 sastanka sekcija i podružnica (1 održan), prezentacija jednog testa ličnosti (održana), prezentacija 4 nove knjige (održana u Biblioteci u Čajetini), 1 projekcija filma (prikazana i reprizirana).

 

Evaluacija Sabora od strane učesnika u pogledu relevantnosti tema, kvaliteta radova, pripremljenosti izlagača, kvaliteta prezentacija i načina vođenja ocenjeni su visokim ocenama.

Kao i na svakoj konferenciji, i na ovoj je bio prisutan problem odustajanja izlagača. Procena je da oko 10% radova nije izloženo u simpozijumima, dok je u sekcijama taj broj veći i kreće se do 25%. Ovo je u skladu sa statistikama i mnogo većih internacionalnih konferencija, ali svakako predstavlja pitanje na kojem bi stalno trebalo raditi.

U finansijskom smislu Sabor je takođe uspešno organizovan i završen je sa pozitivnim saldom na računu Društva.

Utisci o Saboru >>

Psiholozi pomažu građanima Srbije u krizi izazvanoj virusom KOVID 19

Na mreži

Ko je na mreži: 329 gostiju i nema prijavljenih članova

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović