Saradnja

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

Ovogodisnji Sabor psihologa je nadmašio sva moja očekivanja. Ponovo sam, kao godinama ranije, imala dileme na koju sesiju da idem, odnosno da li da pratim one koje obrađuju teme kojima se i sama bavim ili da upoznajem nove oblasti rada psihologa. Osim gustine i raznolikosti sadržaja, želim da pomenem povećan broj učesnika, ljudska prava kao novu saborsku temu i veliki broj mladih koleginica i kolega. Posebno želim da istaknem vedre tonove i opuštenu atmosferu u komunikaciji profesora, mladih kolega i studenata. To je bila prava slika ravnopravnog odnosa i dijaloga koji treba da održavamo i unapređujemo.

Vera Kondić, Beograd

Moje koleginice i ja radimo u organizacijama civilnog društva i dugo nismo bile na Saboru psihologa, te nismo bile sigurne kako će slušaoci reagovati na istraživanja koja se bave pitanjima zaštite ljudskih prava marginalizovanih grupa. Naš pristup problemima je interdisciplinarni, usmeren na bolje razumevanje pozicija i potreba isključenih društvenih grupa i na upotrebu nalaza i zaključaka u praktične svrhe - promenu javne politike. U tom duhu organizovale smo i razgovor između pravnika i psihologa. Drago nam je što su slušaoci prepoznali/-e važnost onoga što radimo i nadamo se da će predstavljanja sličnih tema postati redovan deo saborskog programa.

Tanja Ignjatovic, Autonomni ženski centar, Beograd

Utisci o Saboru: Sabor je u svakom svom segment ispunio očekivanja organizatora. Raznovrstan i bogat u programskom, besprekoran u organizacionom  smislu. Rečju, fenomenalan.

Jelena Mitrašinović Brašanac

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Na mreži

Ko je na mreži: 195 gostiju i nema prijavljenih članova

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović