Saradnja

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

 

Велико нам је задовољство да Вас обавестимо да ће се 22. и 23. септембра 2015. одржати стручни састанак „Палијативно збрињавање у теорији и пракси – базични курс" у Клиници за пулмологију Клиничког центра Србије, ул. Косте Тодоровића 26 у Београду. Курс је акредитован од стране Здравственог савета Србије под редним бр. А-1-2017/15 као Домаћи курс 1.категорије (12 бодова за предаваче, 6 бодова за учеснике). Организатор је Респираторно удружење Србије (РУС).


Курс је намењен здравственим радницима (лекарима и медицинским сестрама), психолозима, психотерапеутима и социјалним радницима - члановима тимова или стручњацима ових струка заинтересованих за палијативно збрињавање. Курс се састоји од шест модула. Сви полазници учествују у теоретском и практичном делу курса. Основни циљеви курса односе се на стицање нових, и унапређење практичне примене досадашњих знања и вештина у успостављању функционалних тимова за палијативно збрињавање. Предавачи разних субспецијалности медицине и психологије приказаће значај мултидисциплинарног приступа овој теми. Дружење и дискусија на овом састанку ће допринети унапређењу знања, едукацији полазника, тј. пружање могућности за лични и професионални развој појединаца, разменом искустава на свеопшту корист, ради остваривања добробити болесника и чланова породице који ће бити корисници, таквим приступом, побољшаних услуга, као и развоју мултидисциплинарне сарадње у медицини и психологији.

 


У прилогу су прелиминарни програм састанка, као и приступница за учлањење у Респираторно удружење Србије. Учлањење је бесплатно, као и чланарина за 2015. годину. Котизација за учешће на састанку износи 2 000,00 РСД.
Пријаву (online) за учешће можете попунити на: http://www.srbrespiratory.org/contact-form22sep.html
Пријаве се примају до 14. септембра 2015.


Уплату котизације можете извршити на Т.Р. Респираторног удружења Србије број 250143000035576042, Еуробанк а.д. Београд (ПИБ 108829207) – РУС није у систему ПДВ. За техничку организацију састанка молимо Вас да се обратите господину Жељку Петровићу (0668302090),


С поштовањем, у име Респиратоног удружења Србије,
Проф. др Драгана Јовановић, Клиника за пулмологију КЦС, Београд Прим. др Наталија Самарџић, Клиника за пулмологију КЦС, Београд

 

Преузмите прелиминарни програм

Psiholozi pomažu građanima Srbije u krizi izazvanoj virusom KOVID 19

Na mreži

Ko je na mreži: 797 gostiju i nema prijavljenih članova

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović