Sud časti
  • Serbian Language
  • English (UK)

Društvo psihologa Srbije, Centar za primenjenu psihologiju obaveštava sve zainteresovane pedagoge da je realizacija Obuke za primenu testa TIP-1 (kat.br. 616) planirana za 17. i 20.mart 2021. god. Polaznici, po završetku obuke, dobijaju uverenje o savladanom programu stručnog usavršavanja.


Trenutno je u toku formiranje grupa na osnovu pojedinačnih prijava, pa je poželjno da se svi zainteresovani polaznici što pre prijave Društvu psihologa Srbije, Centru za primenjenu psihologiju. Preciznije informacije (mesto i tačno vreme početka obuke) biće blagovremeno saopštene svim prijavljenim polaznicima nakon formiranja grupa. Cena seminara iznosi 13.000,00 rsd (u cenu je uračunat PDV).Rok za prijavu je 5.mart 2021. god.


Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem e-maila aleksandra@dps.org.rs ili na telefone 011/32 32 961, 063/275-236. Prilikom prijave, potrebno je dostaviti sledeće podatke:


  • Ukoliko sami plaćate obuku dostavite nam Vaše ime, prezime, adresu i kontakt telefon (poželjno je mobilni), scan diplome i datum rođenja.


  • Ukoliko obuku plaća Vaša škola potrebno je dostaviti Vaše ime, prezime, kontakt telefon, scan diplome kao i podatke za identifikaciju škole (pun naziv, adresa, PIB i matični broj škole).


Kontakt osoba je Aleksandra Mitrović.


Detaljne informacije o sadržaju Obuke za primenu testa TIP-1, kao i o sadržaju ostalih programa možete pročitati na sajtu Društva psihologa Srbije, u delu  http://www.dps.org.rs/centar-za-primenjenu-psihologiju/seminari/akreditovani-seminari.

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

kongres 69.jpg

Poštovane koleginice i kolege,

Obaveštavamo Vas da je produžen rok za prijavu radova za 69. Kongres psihologa Srbije! Svoje radove možete prijaviti do 26. jula.

Više informacija na sledećem linku: https://www.dps.org.rs/prijava-rada
PSIHOLOZI VOLONTERI POMAŽU GRAĐANIMA SRBIJE U KRIZI IZAZVANOJ VIRUSOM KOVID 19

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd, Srbija
Tel: +381 11 3232961, 3035131

E-maildpscpp@orion.rs

Tehnički urednik i administrator sajta: Duško Kljajić

Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović